TV-series

Serie: Marvel’s Daredevil

daredevil

Ben je in het bezit van een Netflix abonnement en toevallig nog op zoek naar een toffe TV-serie om te volgen? Stop dan met zoeken, je hebt hem gevonden! De serie Marvel’s Daredevil is een serie die in april 2015 op Netflix werd geplaatst en vandaag vertel ik er meer over!

Voor mij, als Marvel liefhebber, kon deze serie niet uitblijven. Toch stelde ik het hele tijd uit. In eerste instantie trok de serie me niet helemaal, maar toen ik me laatste verveelde en op zoek was naar een nieuwe TV-serie besloot ik toch om één aflevering te bekijken. Het bleek zó spannend dat ik nu verslaafd ben.

Waar gaat de serie over?
Matt Merdock is in zijn jeugd betrokken bij een zwaar ongeval en daarbij is hij blind geworden. Hij mag dan wel niets meer zien, wel werkt hij hard aan zijn ander zintuigen. Het zorgt ervoor dat de beginnende advocaat in de nachtelijke uren Hell’s Kitchen in New York van gemene schurken probeert te ontdoen.
Bron: netflix-nederland.nl

De serie bevat momenteel één seizoen met dertien afleveringen, maar doordat Daredevil heel populair werd is al toegestemd dat er een tweede seizoen wordt gemaakt. Daredevil is de eerste Marvel superheld die een eigen serie heeft, Jessica Jones is de tweede, en er komen waarschijnlijk nog twee superhelden: Iron Fist en Luke Cage. Samen vormen zij The Defenders.

De eerste dag (avond!) heb ik alleen al vijf afleveringen gekeken en kon ik niet stoppen met kijken. Zo verslavend! Ik kan de serie zeker aanraden als je gek bent op superhelden, actie en spanning. Daredevil zit namelijk vol met spanning!

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Shaz november 27, 2015 at 15:17

    Daredevil is echt een hele goede serie. Mijn favoriete scène is dat gevecht in de gang, ik heb nog niet eerder zoiets gaafs gezien.

  • Reply hetboekenik november 29, 2015 at 13:38

    Wij hebben het eerste seizoen ook bekeken. Ik hou er welv an

  • Reply Esther november 30, 2015 at 20:03

    Oke. Ik ben verkocht!!! Als ik terug ben uit Limburg, ga ik het een kans geven. 🙂

  • Leave a Reply