TV-series

Serie: How To Get Away With Murder


How To Get Away With Murder, een serie die begonnen is in 2014 en waar ondertussen al het derde seizoen van gaat beginnen. Ik keek het eerste seizoen om te zien of deze serie echt zo goed is als de meeste mensen zeggen.

How To Get Away With Murder is zo’n serie die op het eerste gezicht precies zo’n serie is die of enorm tegen zal vallen of die je maar door wil blijven kijken. Ik hoor bij team blijven kijken. Vanaf moment 1 neemt HTGAWM je al in je greep en wil je alleen maar door blijven kijken. De spanning spat eraf en je gaat mee zitten denken met de zaken. Wie heeft wat gedaan en hoe kunnen zij er voor zorgen dat diegene vrij komt? Het zit allemaal extreem goed in elkaar en ik was een beetje verbaasd hoe enorm goed ik de serie al direct vond.

‘Ik hoor bij team blijven kijken’

De serie is vooral erg spannend. Naast de zaken die zij proberen op te lossen loopt er nog 1 verhaal constant doorheen, een andere zaak die opgelost moet worden. Daarnaast krijg je constant blikken in de toekomst te zien, waarna je weer terug gaat naar het verleden. Beetje bij beetje krijg je te weten wat er gebeurd is, maar nog niet direct hoe het gebeurd is. Juist daarom zorgt deze serie ervoor dat je echt graag door wil kijken.
Wat mij betreft is dit zeker een ontzettend goede serie. Leuk om te kijken maar je moet wel zeker je aandacht er een beetje bijhouden. Daarnaast ook erg leuk om samen te kijken met bijvoorbeeld je vriend. Het is totaal geen meidenserie en daarom goed om samen te bekijken.

Waar gaat de serie over?
De briljante en charismatische professor Annalise Keating en vier van haar studenten raken betrokken bij een misdrijf. Zo moeten ze uiteindelijk wat ze hebben geleerd tijdens haar lessen ‘How to get away with murder’ in het echte leven toepassen.

Kijk jij deze serie al?

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *