TV-series

Serie: Haven

Haven

Haven is een serie die ik sinds kort op Netflix bekijk. Ik ben dol op het ‘ongewone’ in series zoals Once upon a time. Deze serie lijkt op een politie serie en een soort fantasy serie in één. Het is súper spannend! Waar gaat de serie over?

De serie is begonnen op 9 juli 2010 in Amerika, op zender Syfy. Haven is een serie dat is gebaseerd op het boek The colorado kid van Stephen King. Vele van jullie weten dat Stephen King de meest geweldige, bizarre boeken kan schrijven. Hierdoor was mijn aandacht meteen getrokken!

FBI-agent Audrey Parker wordt naar de fictieve stad ‘Haven’ in Maine gestuurd om een moordzaak op te lossen. Daar krijgt ze te maken met de door de plaatselijke bewoners genoemde troubles, allerhande bovennatuurlijke verschijnselen die plaatsvinden in de stad. Gaandeweg ontdekt Parker de geheimen achter de verschijnselen evenals haar eigen betrokkenheid in haar verleden met de stad. Daarbij wordt ze geholpen door plaatselijk politieagent Nathan Wuornos en smokkelaar Duke Crocker.

Elke aflevering heeft weer een nieuw verschijnsel. En langzaam aan komt Audrey erachter dat ze niet zomaar naar het kleine plaatsje is gestuurd.

De cast.
De hoofdrolspeelster is Emily Rose. Zij heeft al eerder gespeeld in TV series zoals Without a Trace en Two and a Half Men. Nu speelt ze de hoofdrol als de FBI-agent Audrey Parker in Haven.
Emily Rose

De andere hoofdrolspeler is Lucas Bryant. Hij is Nathan Wuornos in de serie. Hij heeft in een aantal series meegespeeld én is door Buddy TV geplaatst op nummer 72 voor ‘sexiest man of 2011’. Misschien is dat al een reden om te kijken 😉
Hij speelt de politie partner van Audrey Parker. Samen proberen ze alles op te lossen. Echter heeft óók Nathan een speciale gaven…
Lucas Bryant

Haven bestaat uit drie seizoenen. Seizoen vier is in september begonnen. Elk seizoen bestaat uit 13 afleveringen van ongeveer 42 minuten. Ik ben nu bijna door seizoen één heen en ben om !
Haven is onder andere te vinden op Netflix.

Ken jij deze serie al?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply tamara november 16, 2013 at 09:59

  ik ben dol op deze serie. ben zelf bij seizoen 4 en heb alles online gezien maar vraag seizoen 1 toch nog voor kerst. ben dol op Haven.

 • Reply Mieke Schepens november 16, 2013 at 11:57

  Ik heb nog niets gezien van de serie, lijkt me wel goed nu ik dit lees !

 • Reply Kimberly november 18, 2013 at 15:08

  Ik ken um al, gisteren een zeer interessante aflevering gekeken! Maar ik ben verder dan dat ze op Netflix aanbieden 😉 (seizoen 4)

 • Reply tara november 28, 2013 at 23:07

  Jullir zouden ook Reign moeten kijken! Een hele leuke serie! Er zijn wel nog alleen maar 5 of 6 afleveringen..

 • Leave a Reply