Forever
TV-series

Serie: Forever

Al eerder schreef ik over de serie Forever. Ik had hem nog niet gezien maar liet jullie weten dat er nieuwe series aan kwamen, daar was Forever er eentje van. Omdat ik zelf altijd de trailers bekijk en de cast, werd ik toch wel erg nieuwsgierig naar deze serie. En het volgende gebeurde: ik had een nieuwe verslavende serie.

Forever is een ontzettend spannende serie. De serie heeft eigenlijk twee kanten. Henry Morgan is onsterfelijk en probeert uit te zoeken hoe hij zijn vloek kan opheffen. Aan de andere kant is hij lijkschouwer en moet hij telkens een moord oplossen. Door deze twee onderwerpen te combineren krijg je Forever.

Geweldige cast van Forever

De hoofdrolspeler Henry Morgan wordt gespeeld door Ioan Gruffudd. Ik had nog nooit van deze acteur gehoord. Blijkbaar heeft hij ook in de Titanic gespeeld… En toch, wat ben ik van deze acteur gaan houden zeg. Zijn Britse accent, zijn geweldige manier van acteren. Ge-wel-dig. Hij is grappig, serieus en soms ontroerend tegelijk.
Wie daarnaast ook echt leuk is in de serie, is Lucas Wahl, gespeeld door Joel David Moore. Hij speelt de assistent van Henry en is gewoon écht heel grappig en perfect gecast voor de rol. Een beetje nerdie, maar daarnaast ook echt een schat van een jongen.

Verslavend
Ik schrijf niet heel snel zo lovend over een serie. Zelfs mijn vriend is er aan verslaafd en samen volgen we de serie elke week. Daarnaast lees ik ook vrijwel alleen maar lovende recensies. Mocht je wel eens op IMDB kijken, daar krijgt de serie een 8,3 wat echt enorm hoog is voor een website zoals zij.
Wat misschien nog wel het mooie van deze serie is, is dat hij niet voorspelbaar is. In het begin dacht ik van wel. Ik dacht dat ik wel wist wat er aan zat te komen en toch heb ik het elke keer mis.
Of er een seizoen 2 komt, geen flauw idee. Zo snel heb ik het niet kunnen vinden, maar ik hoop echt van wel!
Met andere woorden, voor iedereen die een beetje van politie series houdt, een beetje gek is op het abnormale, een beetje houdt van paranormale series en een nieuwe verslaving zoekt, is bij deze serie op het juiste adres!

Kijk jij Forever al?

7 Comments

 • Sandra

  Oh, dat klinkt wel ’n beetje als Constantine (de serie, niet de film 😉 )
  In die serie speelt Matt Ryan (Welshman en hottiiiee!) een ‘demonenjager en meester van het occulte’ (Heb het even op Wikipedia opgezocht). In elke aflevering gebeurt er ergens in Amerika wel iets paranormaals (als ik het goed heb?) en dan gaan hij en Chas (z’n beste maat) er op af. Ik vond het in het begin wel ’n beetje voorspelbaar; er gebeurt iets: John Constantine en Chas gaan er dus heen, verjagen de demon en het is min of meer opgelost. En toch, toch vind ik het wel ’n gave boeiende serie. Heb het vorige weekend en dit weekend ’n aantal afleveringen gekeken en moet/mag er nog 1 of 2. En dan zit seizoen 1 er alweer op 🙁 helaas.

  Ik ga deze tip in ieder geval wel even onthouden 🙂 Lijkt me ook wel ’n mooie serie.

 • Jessica

  Jup, ik volg Forever ook al :D, heb de eerste aflevering ook gerecenseerd voor MijnSerie.nl.
  Ik kende Ioan Gruffud al wel uit films als Fantastic Four en de serie Ringer. Daar was ik ook al groot fan :D.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *