TV-series

Serie: Flaked

flaked-will-arnett-netflix
Flaked is onlangs verschenen op Netflix. Het hele eerste seizoen is nu te bekijken en wordt vrij goed ontvangen zo op het eerste gezicht. Ook ik heb hem al gekeken, lees hier wat ik er van vond.

Waar gaat de serie over?
In de achtdelige serie Flaked draait het allemaal om Chip. Chip liegt alles bij elkaar en is herstellende van een alcoholverslaving. Omdat Chip over zo’n beetje alles liegt – en iedereen hier in trapt – heeft hij over zijn imago niet te klagen. De vele leugens worden ook Chip echter op een gegeven moment te veel. Het onthouden van de leugen, tegen wie en waarom is op een bepaald moment niet meer te doen voor hem.

Wat vind ik er van?
Flaked is precies zo’n serie die jou tussendoor heerlijk kan vermaken. De afleveringen duren erg kort, ongeveer een half uurtje. Dus je kan zo tussendoor even snel een aflevering kijken. Het verhaal loopt dan ook erg vlot en voor je het weet is er al weer een aflevering voorbij. De serie is verslavend terwijl je eigenlijk niet precies weet waarom.
Het is een serie vol met drama, maar tegelijkertijd ook niet direct echt een verhaallijn. Het is dan ook erg lastig om te vertellen waar de serie precies over gaat zonder spoilers weg te geven.
1401x788-FLAKED_104_01233_R2
Flaked raad ik aan voor de mensen die zin hebben om een serie te kijken maar niet zo goed weten welke. Het is geen hoogstaande serie en ik vertel hem ook echt niet tegen iedereen, maar leuk om te kijken is hij zeker. Een echte tussendoor serie die je voor een aantal uur kan vermaken. Als er een seizoen 2 komt zal ik die ook zeker gaan kijken, maar erg bijzonder is de serie nou ook weer niet.
Ik ben enthousiast, maar daar blijft het dan ook bij. Een aanrader, maar verwacht er ook weer niet te veel van.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Irene Niec maart 17, 2016 at 07:09

  Ik heb hem nog niet gekeken, maar wel op mijn lijst gezet, ben momenteel Stargate Atlantis aan het kijken, die verdwijnt op 31 maart van Netflix, ben gelukkig aan het laatste seizoen bezig dus dat red ik wel

 • Reply Madelon maart 17, 2016 at 08:49

  Hij trekt me niet heel erg aan, als mag die Chip er best wel wezen…

 • Reply Vivian maart 17, 2016 at 19:51

  Hmm, dit lijkt me nou juist net zo’n serie die niks voor mij is haha!

 • Reply Esther maart 17, 2016 at 19:56

  Ik wil deze serie wel een kans geven. 🙂

 • Leave a Reply