TV-series

Serie: Fear the Walking Dead

fearthewalkingdead
Veel mensen kennen de serie ‘The Walking Dead’ wel die voornamelijk draait om zombies “walkers” die de wereld overnemen. Kort geleden is er een spin-off uitgebracht genaamd ‘Fear the Walking Dead’ die het verhaal verteld hoe het virus zich verspreidde en hoe langzaamaan mensen veranderden in zombies. Voordat mijn vriend en ik begonnen aan seizoen 6 van The Walking Dead besloten we eerst het eerste seizoen van Fear the Walking Dead te kijken.  

Waar gaat Fear the Walking Dead over?

De serie volgt een disfunctionele familie in Los Angeles, Californië. Het gezin bestaat uit Madison Clark, een begeleidingsadviseur op de middelbare school, haar vriend Travis Manawa, een leraar Engels, haar dochter Alicia en drugsverslaafde zoon Nick in het begin van de zombie-apocalyps. De vier worden gedwongen te kiezen tussen ingrijpend veranderen of hun huidige gebrekkige zelf te blijven om met de dreigende ineenstorting van de beschaving om te gaan (bron: Wikipedia.nl).

Fear the Walking Dead speelt zich af in Los Angeles en laat zien hoe het allemaal begon. Het eerste seizoen van de spin-off is maar een korte, want het seizoen bestaat uit maar zes afleveringen. Mijn vriend en ik hebben de serie in twee dagen gekeken, maar je kan het gerust ook in één dag bekijken. Soms heb ik het niet zo met spin-offs, maar ik moet zeggen dat ik Fear the Walking Dead erg goed vond. De serie was enorm spannend en boeide mij vanaf de eerste aflevering. Ik denk dat als je The Walking Dead erg leuk vindt, net zoals ik, je deze serie zeker een kans moet geven. Het is net weer anders dan The Walking Dead omdat er natuurlijk andere hoofdpersonen in spelen en het puur gaat over het begin, toen alles nog ‘redelijk’ normaal was, maar aan het eind zie je dat ook dit gezin moet vluchten voor de Walkers en het virus. Het einde had een vrij grote cliffhanger, waardoor ik enorm benieuwd ben naar seizoen 2 van Fear the Walking Dead. Het tweede seizoen wordt namelijk in 2016 verwacht. Voor nu gaan mijn vriend en ik beginnen aan seizoen 6 van The Walking Dead.

Ken jij Fear the Walking Dead al?

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Naoial december 29, 2015 at 10:18

    Waar kan ik alle seizoenen vinden?

  • Reply Shaz december 29, 2015 at 12:36

    Ik heb deze show ook gezien en ik had wel wat meer van verwacht.

  • Reply Esther januari 1, 2016 at 16:54

    Ik vond fear the walking dead echt geweldig. Beter dan de gewone walking dead. Ik kan ook echt niet wachten op seizoen 2! 🙂

  • Leave a Reply