Nieuws

Serie- en filmnieuwtjes die je niet mag missen deze week

wonder woman

Iedere week zijn er weer een heleboel nieuwtjes in serie- en filmland. Wij maken het makkelijk voor je en zetten de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rijtje! 

Wonder Woman 2 komt in 2019

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat er een vervolg komt op de succesvolle Wonder Woman film. We moeten nog wel even wachten, want Wonder Woman 2 zal in december 2019 in de bioscoop komen. Wij kunnen niet wachten in ieder geval! Mocht jij de eerste film nog niet hebben gezien, check de trailer dan hierboven.

Anne Hathaway in Barbie live-action film?

Speculaties gaan rond dat Anne Hathaway in de live-action Barbie-film gaat spelen. De Barbie-film moet een komische film worden in de stijl van Enchanted. Barbie in een perfecte wereld vol met perfecte Barbies, maar wanneer ze naar de echte wereld komt, blijkt haar aparte uiterlijk van grote waarde te zijn. De film moet een modern commentaar worden op kwesties als het feminisme en schoonheid. Dat klinkt super veelbelovend en ik ben dan ook heel erg benieuwd geworden!

Nieuwe James Bond-film

Geruchten gaan dat de 25e James Bond-film weer met Daniel Craig in de hoofdrol is! De film gaat op 8 november 2019 in première en het ziet er naar uit dat we ons weer kunnen verheugen op Daniel Craig. En dat terwijl hij na de opnames van Spectre nog zei dat hij liever zijn polsen doorsnijdt dan nog een keer James Bond te doen… We zijn benieuwd!

The Hunger Games: Mockingjay Part I op Netflix

Goed nieuws voor alle The Hunger Games-fans! Mockingjay Part I staat namelijk sinds afgelopen week op Netflix! Om alvast in de sfeer te komen kun je hierboven de trailer bekijken. May the odds be ever in your favor!

Documentaire over Titanic

Regisseur James Cameron maakt twintig jaar na de film Titanic voor National Geographic een documentaire over het gezonken schip de Titanic. In de documentaire (die Titanic: 20th Anniversary gaat heten) gaat hij na of hij het bij het maken van de film op alle fronten bij het rechte eind had. Titanic heeft een speciaal plekje in ons hart en we zijn dan ook erg benieuwd naar de documentaire! De documentaire wordt in december uitgezonden.

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.