Serie: Devious maids - Adorable Books
TV-series

Serie: Devious maids

Deze serie volg ik nu al een tijdje. Elk vrij moment pak ik mijn laptop erbij om wéér een aflevering te kijken. Een kleine verslaving was al vanaf minuut één begonnen. Eigenlijk kon dat ook niet anders, van de makers van Desperate Housewives!

ab

‘Een nieuwe topproductie’
Zo werd de serie vanaf moment één genoemd. Een beetje huiverig werd ik daar wel van, vaak valt een serie dan enorm tegen. Mede daarom begon ik het uit te stellen. Telkens kwam er wel een andere serie of aflevering tussen en moest Devious maids toch nog even wachten. Toen de serie in Nederland op tv kwam en er overal posters kwamen besloot ik toch de kans te wagen. Een kans die ik zeker eerder moest nemen!

Waar gaat de serie over?
De serie draait om het leven van vijf Latijns-Amerikaanse dienstmeisjes die werken voor de rijke jetset van Beverly Hills.
Maar deze dienstmeisjes zijn geen gewone brave werksters. Ze zijn net zo slim, bijdehand, eigenzinnig, onuitstaanbaar en bij vlagen duivels als hun welgestelde bazen. Ze houden er naast hun dagelijkse poetswerk elk hun eigen dromen en ambities op na en deinzen er niet voor terug om die te bereiken.

Al interessant? Ja!

ab

De hoofdpersonen
– Marisol Suarez wordt gespeeld door Ana Ortiz. Zij heeft ook al een rol in o.a Ugly Betty gehad.
– Rosie Falta wordt gespeeld door Dania Ramirez. Zij heeft een paar films gedaan en een aantal kleine serie rolletjes gehad.
– Carmen Luna wordt gespeeld door Roselyn Sanchez. Zij heeft o.a in de tv serie Without a Trace gespeeld.
– Zoila Diaz wordt gespeeld door Judy Reyes. De meeste zullen haar kennen van de tv serie Scrubs.

Oja enne, Drew Van Acker speelt er ook nog even in mee 😉 !

De serie bestaat momenteel uit twee seizoenen en het derde seizoen zal in 2015 beginnen. Het is zéker een grote aanrader, vooral omdat de serie je al vanaf moment één weet te pakken. Vanaf dat moment kan je niet meer terug en zal je zeker moeten afkijken tot het einde. De serie is verrassend, soms wat spannend en vooral erg grappig.
Vooral als je de serie Desperate Housewives leuk vond, moet je deze serie zeker kijken. Maar ook als je die serie iets minder vond, is deze het kijken waard. Het is anders en heeft voor mijn gevoel net iets meer humor.
Ik ben ondertussen bijna klaar met seizoen 2, kijken dus!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jessica november 5, 2014 at 20:24

    Ik heb Desperate Housewives nooit gekeken, maar Devious Maids is werkelijk geweldig! Ook leuk dat het sinds dit jaar in Nederland op de buis is. Veel plezier met het laatste stukje van seizoen 2, het is weer spannend! 😉

  • Reply Marlissa november 5, 2014 at 21:27

    Klinkt goed! Desperate Housewives vond ik ook geweldig dus ben benieuwd.

  • Leave a Reply