TV-series

Serie: Blindspot

2015-0817-Blindspot-AboutImage-1920x1080-KO
Blindspot is vorige week als nieuwe serie gestart. Twee afleveringen zijn er momenteel uit en alle twee zijn ze al ontzettend spannend en verslavend. Een serie waarvan ik niet had verwacht hem zó spannend te vinden.

Al eerder schreef ik over series die zouden gaan beginnen. Daar viel deze serie ook onder. Vol enthousiasme ben ik begonnen aan de serie en hij is zeker weten niet tegengevallen. Vanaf moment één zit je er al in en voor je het weet ben je al weer door een aflevering heen. Vrijwel de hele serie heeft één enorme spanningsboog. Saaie stukjes vind je niet snel terug (een beetje voorspelbaar af en toe wel), en dat maakt de serie enorm sterk. Ik word super zenuwachtig van het kijken naar de serie, puur en alleen door deze spanningsboog.
Deze serie zal je leuk vinden als je dol bent op politieseries waar ontzettend veel spanning in zit. Ook heeft het iets mysterieus en zit er veel ‘gepuzzel’ in. Iets voor jou?

Waar gaat de serie over?
Op straat wordt een tas gevonden. Omdat ze denken dat het misschien een bom is of een terroristische aanval wordt de volledige buurt afgezet. Dan blijkt dat er een vrouw in zit. Nog maffer, ze leeft en zit onder de tatoeages. Tatoeages die pas gezet zijn. Op haar rug staat de naam van een FBI agent. Waarom? En waarom heeft zij al deze tatoeages? Daarnaast weet de vrouw niks meer. Niet wie zij is, waar ze vandaan komt of hoe ze daar überhaupt is belandt. Ze gaan op onderzoek uit en komen erachter dat de tatoeages een soort aanwijzingen zijn voor dingen die zullen gebeuren.

De hoofdrollen

  • Kurt Weller wordt gespeeld door Sullivan Stapleton
  • Jane Doe wordt gespeeld door Jaimie Alexander

De serie is al te volgen vanaf 21 september 2015

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.