TV-series

Serie: Black Sails

black-sails-season-2
Black sails is geen nieuwe serie. De tv serie is begonnen in 2014 en is begonnen aan zijn derde seizoen. Een mooi moment om te kijken naar wat voor soort serie Black Sails nou eigenlijk is.

De meningen over Black sails zijn verdeelt. Zo vindt de een het een geweldige piraten serie, maar de ander juist iets te erg van deze tijd. In de serie zitten een aantal verhaallijnen die al snel bij elkaar komen. Als je een beetje goed oplet snap je het verhaal al snel en zit je direct in de serie.

Waar gaat de serie over?
1715. De Gouden Eeuw van de Piraterij. New Providence Island is een plek zonder wetten, bestuurd door de meest beruchte piratenkapiteinen uit de geschiedenis. De meest gevreesde is Kapitein Flint. Als de Britse marine terugkeert om hun land te heroveren en Flint en zijn bemanning uit te schakelen, ontstaat een gewelddadige strijd. Samen met bondgenoot Eleanor Guthrie, dochter van het lokale hoofd, bedenkt Flint een plan om de Britse aanval te dwarsbomen. Dit is het begin van een levensgevaarlijke schattenjacht. Op hetzelfde moment wordt de jonge matroos John Silver aangenomen als nieuw bemanningslid van Flint, maar hij blijkt een brutale vlerk te zijn die voortdurend het gezag van zijn kapitein ondermijnt. Black Sails neemt je mee in de wrede wereld vol muiterij en verraad van de ware piraten van de Caraïben…

Het is dus wel duidelijk. Piratenfans opgelet! Deze serie is verslavend en leuk om te zien. Door de wisseling in personages en de kleine zijverhaaltjes die de serie heeft, geeft het de serie iets extra’s. Geen extreem hoogstandje in de serie wereld, maar zeker vermakelijk om te kijken. Mocht je fan zijn van dit soort series is Black Sails een aanrader.
Overigens is Black Sails ook te zien op Netflix!

Kende jij Black Sails al?

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *