Algemeen

Selfhelp boeken op Yara’s wishlist

Selfhelp boeken

Vroeger, als ik aan selfhelp boeken dacht, dacht ik aan van die vreselijke boeken die alleen maar onzin bevatten. De laatste maanden ben ik tot bezinking gekomen en besef ik hoe interessant selfhelp boeken zijn. En die boeken staan allemaal op mijn wishlist. Laat ik nou niet de beroerdste zijn en mijn wishlist graag met jullie willen delen… Kijk gauw mee!

selfhelp boeken

Opgeruimd van Marie Kondo, daar ben ik nou heel benieuwd naar. Ik heb Spark Joy al in huis en ben heel benieuwd of Opgeruimd heel erg verschilt ten opzichte van Spark Joy. Daar komen we alleen achter als door te lezen, h├Ę?

Het boek You are a badass van Jen Sincero zie ik o-ve-ral voorbij komen, niet normaal. Na wat research te hebben gedaan wist ik het zeker. Ik moet dit boek gaan lezen. Op de wishlist dus!

Kelly Cutrone, bekend van The Hills, schreef het boek If you have to cry, go outside en omdat ik haar lang voorbij heb zien komen in de serie, was ik extra benieuwd naar het boek. Zij is echt een onwijs harde tante en de recensies zijn erg lovend.

Selfhelp boeken

Het boek De kracht van het nu, geschreven door Eckhart Tolle, heb ik al meerdere keren voorbij zien komen op het YouTube kanaal van Sanny Zoekt Geluk. Ze benoemd het boek een aantal keer, en daardoor ben ik toch wel heel benieuwd geworden of het wat is.

Wederom een boek dat onwijs veel over het internet is gegaan: The Life-Changing Magic of Not Giving a F**K, geschreven door Sarah Knight. Die titel zegt alleen al genoeg. Dat boek moet je lezen, moet je hebben. Ik wil hem.

Last but nog least: het mega mooie boek Love x Style x Life, geschreven door Garance Dore. Hij ziet er niet alleen uit alsof hij ieder moment op Instagram moet worden geplaatst, maar hij wordt ook enorm goed beoordeeld door verschillende bloggers. Ik ben erg nieuwsgierig naar dit boek, alleen al vanwege het mooie omslag mag hij eigenlijk niet ontbreken in mijn boekenkast, maar dat kun je vast wel begrijpen.

Welke selfhelp boeken staan er nog op jouw wishlist?

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply marije augustus 29, 2016 at 06:43

    Leuke inspirerende boeken die ook op mijn to read staan. Ben wel een paar keer begonnen in de kracht van het nu maar nog niet gelukt om er door te komen.

  • Reply Lisa augustus 29, 2016 at 07:40

    You are a badass zou ik ook eens moeten lezen, haha. Interessant lijstje, sommigen kende ik nog niet en ik ben echt wel bekend in dit wereldje. :p

  • Reply Esther september 3, 2016 at 18:11

    Leuke boeken. ­čÖé Ik ben zelf niet zo van de zelfhulp boeken, haha.

  • Leave a Reply