Netflix

Seizoen 8 is laatste seizoen van Homeland

Slecht nieuws voor Homeland-fans. Het achtste seizoen van Homeland zal het laatste seizoen zijn van de serie. Dat heeft de CEO van Showtime, David Nevins, bekendgemaakt. 

Homeland seizoen 8

De opnames van Homeland seizoen 8 starten begin 2019. Vanaf juni zal het laatste seizoen dan te zien zijn. De geruchten dat de serie ging stoppen gingen al langer, maar nu is het dan ook bevestigd.

Super jammer natuurlijk dat Homeland gaat stoppen, want ik vind het een steengoede serie. Ik ben zelf nu ergens in seizoen 6, dus ik heb nog heel wat afleveringen te gaan. Mocht je Homeland nog nooit hebben gezien: Claire Danes speelt Carrie Mathison, een CIA-agent die ervan overtuigd is dat een Amerikaanse marinier een spion is voor Al Qaida. Deze marinier is acht jaar lang krijgsgevangene geweest van Al-Qaida en is in de ogen van de CIA een bedreiging voor de nationale veiligheid.

De seizoenen 1 tot en met 6 zijn te zien op Netflix, dus mocht je eraan willen beginnen, heb je heel wat uurtjes kijkplezier!

Heb jij Homeland al eens gezien? We zijn heel benieuwd wanneer seizoen 8 op Netflix verschijnt! 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.