Schrijvers zoals Suzanne Vermeer
Boeken

Schrijvers zoals Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer is bekend van de fijne thrillers die ze heeft geschreven. Ben je op zoek naar andere schrijvers zoals Suzanne Vermeer? Dan zit je hier goed, wij tippen een paar auteurs die het lezen waard zijn.

Laatste update: januari 2024

Schrijvers zoals Suzanne Vermeer

Als je op zoek bent naar vakantiethrillers:

Linda van Rijn

Net als Suzanne Vermeer is Linda van Rijn een Nederlandse auteur die vooral bekend is van haar vakantiethrillers. Haar boeken staan regelmatig in de bestsellerlijsten. Haar boeken spelen zich vaak af op populaire vakantiebestemmingen en hebben een meeslepende plot met veel verrassende wendingen. Ideaal om te lezen op ontspannende leesmomenten of juist voor op vakantie. Klik hier voor alle boeken van Linda van Rijn bij Bol.com.

Als je op zoek bent naar meeslepende thrillers:

Nicci French
Nicci French bekend staat om hun meeslepende psychologische thrillers en gelaagde personages. De boeken zijn ideaal voor liefhebbers van spannende en psychologische verhalen.

Nicci French schrijft spannende thrillers met een vrouwelijke hoofdrolspeler, net als Suzanne Vermeer. Hun boeken hebben vaak psychologische thema’s en een sterk gevoel van suspense. Klik hier voor alle boeken van Nicci French.

Paula Hawkins

Paula Hawkins schrijft spannende en psychologisch verhalen. Haar werk wordt vaak aanbevolen voor lezers die op zoek zijn naar boeiende en meeslepende verhalen.

Paula Hawkins is een bestsellerauteur die bekend staat om haar psychologische thrillers. Haar boeken bevatten vaak onbetrouwbare vertellers en onverwachte plotwendingen. Klik hier voor alle boeken van Paula Hawkins.

Als je op zoek bent naar thrillers die pageturners zijn:

Esther Verhoef

Esther Verhoef schrijft toegankelijke thrillers met een meeslepende plot. Haar boeken zijn echte pageturners door de verrassende plotlijnen. Haar schrijfstijl is meeslepend en ze heeft het vermogen om beklijvende verhalen te creëren. De boeken van Verhoef spelen zich vaak af in Nederland en hebben sterke vrouwelijke personages. Klik hier voor alle boeken van Esther Verhoef bij Bol.com.

Mary Higgins Clark

De boeken van Mary Higgins Clark zijn meeslepende mysteries met strakke plotlijnen. Haar personages zijn vaak gelaagd en daardoor zijn de boeken ideaal voor thrillerliefhebbers. Haar werk wordt gekenmerkt door boeiende verhaallijnen die lezers vanaf de eerste bladzijde vastgrijpen en niet meer loslaten, waardoor haar boeken echte pageturners zijn.

Haar boeken zijn vaak gebaseerd op echte gebeurtenissen en bevatten vaak vrouwelijke hoofdpersonages die zichzelf moeten redden uit benarde situaties. Klik hier voor alle boeken van Mary Higgins Clark bij Bol.com.

Informatie over Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer is het pseudoniem van een Nederlandse schrijver van vakantie-thrillers en -romans. De identiteit van de auteur achter dit pseudoniem was lange tijd onbekend, wat bijdroeg aan de mysterieuze aantrekkingskracht van de boeken. Tot 2011 was Paul Goeken degene die achter het pseudoniem Suzanne Vermeer zat. Nadat hij overleed heeft een andere auteur de naam overgenomen.

Vermeer is de bestverkopende Nederlandse thrillerauteur van dit moment. Haar boeken zijn gericht op vakanties als thema. De meeste van haar boeken zijn standalone verhalen, maar er zijn ook een paar series geschreven.

Vond je dit een leuk artikel om te lezen? Wellicht zijn deze artikelen ook wat voor jou!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *