Boeken

Schrijvers zoals Sophie Kinsella

Sophie Kinsella is bekend van de Shopaholic-serie en andere romans en chicklits. Ben je op zoek naar andere schrijvers zoals Sophie Kinsella? Dan zit je hier goed, wij tippen een paar auteurs die vergelijkbaar zijn met Sophie Kinsella.

Laatste update: april 2023

Auteurs zoals Sophie Kinsella

Marian Keyes

Marian Keyes is een Ierse schrijfster en net als Kinsella schrijft ze humoristische en hartverwarmende boeken. Haar verhalen hebben vaak een lichtvoetige toon, maar raken ook aan diepere thema’s zoals familie, vriendschap en relaties. Bekijk hier alle boeken van Marian Keyes. 

Helen Fielding

Fielding is de auteur van de populaire “Bridget Jones”-serie, waarvan de eerste twee boeken ook zijn verfilmd. Net als Kinsella schrijft ze over hedendaagse vrouwen en hun belevenissen, en haar boeken zitten vol humor en romantiek. Bekijk hier alle boeken van Helen Fielding.

Jill Mansell

Jill Mansell is een Britse auteur die vergelijkbaar is met Kinsella in haar schrijfstijl en thema’s. Haar boeken zijn vaak romantische komedies met een lichte toon, en haar personages zijn vaak kleurrijk en goed ontwikkeld. Bekijk hier alle boeken van Jill Mansell. 

Lauren Weisberger

Lauren Weisberger is een Amerikaanse auteur die bekend werd met haar debuutroman “The Devil Wears Prada”, dat later verfilmd werd. Haar boeken gaan vaak over het leven van jonge vrouwen in de mode- en mediasector, en zijn humoristisch en onderhoudend. Bekijk hier alle boeken van Lauren Weisberger. 

Lindsey Kelk

Lindsey Kelk is een Britse schrijfster die bekend staat om haar humoristische romans over hedendaagse vrouwen en hun belevenissen. Haar boeken zijn vaak luchtig en grappig. Bekijk hier alle boeken van Lindsey Kelk. 

Informatie over Sophie Kinsella

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Voor wat hoort wat en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan zestig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.