Schrijvers zoals Sarah J. Maas
Boeken

Schrijvers zoals Sarah J. Maas

Sarah J. Maas heeft veel fijne fantasyboeken geschreven die erg populair zijn. Ben je op zoek naar schrijvers zoals Sarah J. Maas? In dit artikel hebben we een paar auteurs op een rij gezet die het lezen waard zijn.

Laatste update: april 2023

Schrijvers zoals Sarah J. Maas

Leigh Bardugo

Bardugo is bekend van haar boeken “Shadow and Bone” en “Six of Crows”. Net als Maas creëert ze complexe personages en verhalen die vol zitten met actie en avontuur. Bekijk alle boeken van Sarah J. Maas. Bekijk hier alle boeken van Leigh Bardugo.

Holly Black

Holly Black staat bekend om haar serie “The Folk of the Air”, die ook vol zit met magie en avontuur. Haar personages zijn ook complex en vol spanning. Bekijk alle boeken van Holly Black. Bekijk hier alle boeken van Holly Black.

Cassandra Clare

Cassandra Clare’s “The Mortal Instruments” -serie is net zo populair als Maas ‘ “Throne of Glass”. Beide series combineren fantasie en romantiek en hebben een grote schare fans. Bekijk alle boeken van Cassandra Clare.

Marissa Meyer

Marissa Meyer’s “The Lunar Chronicles” is een populaire serie die zich afspeelt in een futuristische wereld. Net als Maas creëert ze sterke vrouwelijke personages die hun eigen lot willen bepalen. Bekijk alle boeken van Marissa Meyer. Bekijk hier alle boeken van Marissa Meyer.

Tomi Adeyemi

Tomi Adeyemi’s “Children of Blood and Bone” is een epische YA-fantasy die zich afspeelt in een door magie doordrongen wereld. Net als Maas creëert ze complexe personages en bouwt ze een intrigerende wereld op die lezers in zijn greep houdt. Bekijk alle boeken van Tomi Adeyemi. Bekijk hier alle boeken van Tomi Adeyemi.

Marie Lu

Marie Lu is bekend van haar “Legend” -serie en andere populaire YA-fantasyboeken. Haar boeken zijn actievol en zitten vol met spanning en avontuur, net als die van Maas. Bekijk hier alle boeken van Marie Lu.

Informatie over Sarah J. Maas

Sarah J. Maas is een Amerikaanse auteur die bekend staat om haar YA-fantasyromans. Ze werd geboren in 1986 in New York en studeerde creatief schrijven aan de Hamilton College. Maas’ doorbraak kwam met de publicatie van haar debuutroman, “Throne of Glass” in 2012, een serie die uitgroeide tot een wereldwijde bestseller. Haar andere populaire serie is “A Court of Thorns and Roses”, waarvan het eerste deel in 2015 werd uitgebracht. Maas staat bekend om haar complexe personages, epische plotwendingen en meeslepende wereldbouw, en wordt algemeen beschouwd als een van de belangrijkste stemmen in de YA-fantasyliteratuur van vandaag.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.