Schrijvers zoals M.L. Arlidge
Boeken

Schrijvers zoals M.L. Arlidge

Ben jij ook zo’n liefhebber van de boeken van M.L. Arlidge? Wij hebben een aantal schrijvers zoals M.L. Arlidge op een rij gezet. Zo kun je fijne boeken lezen die vergelijkbaar zijn met Arlidge.

Laatste update: januari 2024

Schrijvers zoals M.L. Arlidge

Hieronder hebben wij vijf schrijvers zoals M.L. Arlidge op een rij gezet. Deze schrijvers lijken qua stijl, genre of thema op de boeken van M.L. Arlidge. Per auteur linken we naar alle boeken van de auteur en een boek van de auteur.

Als je op zoek bent naar een auteur die veel series heeft geschreven:

De boeken van Karin Slaughter

Karin Slaughter is een hele bekende auteur en heeft veel boeken geschreven. Ze heeft vooral veel series geschreven: dat betekent dat je dus veel kunt lezen. Ze schrijft ook thrillers die zich afspelen in Engeland, met complexe plotwendingen en onverwachte ontknopingen, net zoals M.L. Arlidge. Haar boeken hebben ook vaak vrouwelijke hoofdpersonages die zich staande moeten houden in een gewelddadige wereld. (Klik hier voor alle artikelen van Karin Slaughter op Adorable Books).

Klik hier voor alle boeken van Karin Slaughter bij Bol.com.

Als je op zoek bent naar een auteur die gruwelijke thrillers schrijft:

Tess Gerritsen

Gerritsen is bekend om haar medische thrillers en forensische romans. Haar verhalen zijn vaak gruwelijk en meeslepend, en haar personages zijn vaak professionals in de medische wereld of de wetshandhaving.
Gerritsen’s schrijfstijl is meeslepend en haar verhalen zijn vaak complex en vol onverwachte wendingen, waardoor je op het puntje van je stoel zit!

Klik hier voor alle boeken van Tess Gerritsen bij Bol.com.

Als je op zoek bent naar een auteur om meer thrillers te lezen:

Mo Hayder

Mo Hayder schrijft donkere, gewelddadige thrillers die zich vaak afspelen in Londen. Haar boeken zijn geschikt voor een breed publiek en zijn dus uitermate geschikt als je meer thrillers wil lezen. Haar boeken hebben vaak psychologische spanning en onvoorspelbare plotwendingen. Klik hier voor alle boeken van Mo Hayder bij Bol.com.

Als je op zoek bent naar een auteur die misdaadromans schrijft

Val McDermid

Val McDermid schrijft spannende misdaadromans met complexe plotlijnen en intrigerende personages. Haar boeken verkennen vaak sociale en psychologische thema’s, en hebben vaak vrouwelijke hoofdpersonages. McDermid’s schrijfstijl is meeslepend en haar vermogen om onverwachte wendingen te creëren, houdt je als lezer geboeid en verrast. Houd je van misdaadromans? Dan zijn de boeken van Val McDermid een must-read!

Klik hier voor alle boeken van Val McDermid bij Bol.com.

Als je op zoek bent naar meeslepende thrillers:

Robert Galbraith (pseudoniem van J.K. Rowling)

De Cormoran Strike-serie van Galbraith is vergelijkbaar met Arlidge’s Helen Grace-serie in termen van politieprocedurale elementen en complexe plotwendingen. De boeken hebben ook een sterk gevoel van plaats en karakterontwikkeling. Robert Galbraith is het pseudoniem van J.K. Rowling. De boeken van Galbraith zijn net zo meeslepend als de werken die onder de naam van J.K. Rowling zijn verschenen. Klik hier voor alle boeken van Robert Galbraith bij Bol.com.

Informatie over M.L. Arlidge

M.L. Arlidge is een Britse schrijver van misdaad- en thrillerverhalen die bekend staat om zijn meeslepende en spannende verhalen. Arlidge is vooral bekend om zijn populaire Helen Grace-serie, die zich afspeelt in Southampton, Engeland en vol zit met onverwachte plotwendingen en psychologische spanning. Zijn personages zijn vaak complex en hebben interessante achtergronden die geleidelijk aan in de loop van de boeken worden onthuld. Arlidge heeft ook een aantal standalone-thrillers geschreven die net zo spannend zijn als zijn Helen Grace-serie. Hij is geprezen om zijn scherpe observatievermogen en zijn vermogen om de lezer op het puntje van zijn stoel te houden tot aan de verrassende ontknoping. Met zijn realistische en levendige beschrijvingen van politiewerk en misdaadonderzoek, heeft Arlidge zich gevestigd als een van de meest talentvolle schrijvers in het misdaadgenre.

Vond je dit een leuk artikel om te lezen? Wellicht zijn deze artikelen ook wat voor jou!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.