Schrijvers zoals M.L. Arlidge
Boeken

Schrijvers zoals M.L. Arlidge

Ben jij ook zo’n liefhebber van de boeken van M.L. Arlidge? Wij hebben een aantal schrijvers zoals M.L. Arlidge op een rij gezet. Zo kun je fijne boeken lezen die vergelijkbaar zijn met Arlidge.

Laatste update: april 2023

Schrijvers zoals M.L. Arlidge

Hieronder hebben wij vijf schrijvers zoals M.L. Arlidge op een rij gezet. Deze schrijvers lijken qua stijl, genre of thema op de boeken van M.L. Arlidge. Per auteur linken we naar alle boeken van de auteur en een boek van de auteur.

Karin Slaughter

Slaughter schrijft ook thrillers die zich afspelen in Engeland, met complexe plotwendingen en onverwachte ontknopingen. Haar boeken hebben ook vaak vrouwelijke hoofdpersonages die zich staande moeten houden in een gewelddadige wereld. Klik hier voor alle boeken van Karin Slaughter.

Tess Gerritsen

Gerritsen is bekend om haar medische thrillers en forensische romans. Haar verhalen zijn vaak gruwelijk en meeslepend, en haar personages zijn vaak professionals in de medische wereld of de wetshandhaving. Klik hier voor alle boeken van Tess Gerritsen.

Mo Hayder

Hayder schrijft donkere, gewelddadige thrillers die zich vaak afspelen in Londen. Haar boeken hebben vaak psychologische spanning en onvoorspelbare plotwendingen. Klik hier voor alle boeken van Mo Hayder.

Val McDermid

McDermid schrijft spannende misdaadromans met complexe plotlijnen en intrigerende personages. Haar boeken verkennen vaak sociale en psychologische thema’s, en hebben vaak vrouwelijke hoofdpersonages. Klik hier voor alle boeken van Val McDermid.

Robert Galbraith (pseudoniem van J.K. Rowling)

De Cormoran Strike-serie van Galbraith is vergelijkbaar met Arlidge’s Helen Grace-serie in termen van politieprocedurale elementen en complexe plotwendingen. De boeken hebben ook een sterk gevoel van plaats en karakterontwikkeling. Klik hier voor alle boeken van Robert Galbraith.

Informatie over M.L. Arlidge

M.L. Arlidge is een Britse schrijver van misdaad- en thrillerverhalen die bekend staat om zijn meeslepende en spannende verhalen. Arlidge is vooral bekend om zijn populaire Helen Grace-serie, die zich afspeelt in Southampton, Engeland en vol zit met onverwachte plotwendingen en psychologische spanning. Zijn personages zijn vaak complex en hebben interessante achtergronden die geleidelijk aan in de loop van de boeken worden onthuld. Arlidge heeft ook een aantal standalone-thrillers geschreven die net zo spannend zijn als zijn Helen Grace-serie. Hij is geprezen om zijn scherpe observatievermogen en zijn vermogen om de lezer op het puntje van zijn stoel te houden tot aan de verrassende ontknoping. Met zijn realistische en levendige beschrijvingen van politiewerk en misdaadonderzoek, heeft Arlidge zich gevestigd als een van de meest talentvolle schrijvers in het misdaadgenre.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply