jill mansell
Boeken

Schrijvers zoals Jill Mansell

Jill Mansell is een van de meest populaire Britse schrijfsters van romans voor volwassenen en staat bekend om haar hartverwarmende en humoristische verhalen over moderne vrouwen en hun zoektocht naar liefde en geluk. Zoek je naar boeken die lijken op boeken van Jill Mansell? Wij tippen 5 auteurs die vergelijkbaar zijn met Jill Mansell.

Laatste update: mei 2024

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe favoriete auteur of gewoon iets nieuws wilt proberen, er zijn genoeg andere schrijvers die net zo meeslepend en leuk zijn als Jill Mansell.

Auteurs zoals Jill Mansell

Sophie Kinsella

Als je boeken van Jill Mansell leuk vindt, dan is Sophie Kinsella gegarandeerd een goed idee. Sophie Kinsella is een Britse schrijfster die bekend werd met haar “Shopaholic”-serie. Haar boeken zijn vaak grappig en luchtig, met levendige personages en situaties die de lezer aan het lachen maken. Bekijk hier alle boeken van Sophie Kinsella.

Marian Keyes

Marian Keyes is een Ierse schrijfster die bekend staat om haar humoristische en hartverwarmende verhalen over vrouwen en hun relaties. Haar boeken zijn vaak geestig en licht, maar behandelen ook diepere thema’s. Absoluut het proberen waard! Bekijk hier alle boeken van Marian Keyes.

Lucy Diamond

Lucy Diamond is een Britse schrijfster die boeken schrijft over hedendaagse vrouwen en hun leven en relaties. Haar boeken zijn vaak grappig, intelligent geschreven en behandelen diepere thema’s zoals familie, vriendschap en liefde. Bekijk hier alle boeken van Lucy Diamond.

Santa Montefiore

Santa Montefiore is een Britse auteur die boeken schrijft over liefde en familie, vaak gesitueerd in landelijke gebieden. Haar boeken zijn ontroerend, romantisch en hebben vaak een historische of mysterieuze ondertoon. Bekijk hier alle boeken van Santa Montefiore. 

Jojo Moyes

Jojo Moyes is een Britse auteur die bekend staat om haar hartverwarmende en emotionele verhalen over liefde en relaties. Haar boeken hebben vaak een diepere boodschap en gaan over thema’s als familie, vriendschap en verlies. Bekijk hier alle boeken van Jojo Moyes. 

Informatie over Jill Mansell

Jill Mansell is een Britse schrijfster geboren op 15 juni 1958 in Bristol, Engeland. Ze begon haar carrière in de muziekindustrie en heeft onder andere gewerkt als persoonlijke assistent van een rockster en als coördinator van een radiostation. In de jaren ’90 begon ze met het schrijven van romantische boeken, en sindsdien heeft ze meer dan 30 boeken geschreven, waarvan er vele bestsellers zijn geworden.

Jill Mansell staat bekend om haar luchtige en grappige boeken die vol zitten met romantiek en humor. Haar boeken hebben vaak meerdere verhaallijnen en personages die uiteindelijk op ingenieuze wijze samenkomen. Ze weet de lezer te raken met haar warme en empathische schrijfstijl en haar vermogen om complexe emoties en situaties op een toegankelijke manier te beschrijven.

Misschien ook leuk om te lezen:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *