Auteurs zoals Holly Black
Boeken

Schrijvers zoals Holly Black

Heb jij ook zo genoten van de boeken van Holly Black? Ben je op zoek naar schrijvers zoals Holly Black die je met de fijne schrijfstijl kunnen betoveren? In dit artikel vind je auteurs zoals Holly Black.

Laatste update: april 2023

Auteurs zoals Holly Black

Hieronder staan een aantal auteurs die erg op Holly Black lijken. We benoemen waarom de auteurs die op Holly Black lijken, linken naar alle boeken van de auteurs en we laten een boek van de auteur zien dat het lezen waard is.

Cassandra Clare
Cassandra Clare is bekend van de “The Mortal Instruments” en “The Infernal Devices” series. Haar boeken hebben een mix van fantasy en romantiek. Daarnaast is Cassandra Clare co-auteur met Holly bLack.Bekijk hier alle boeken van Cassandra Clare.

Maggie Stiefvater
Maggie Stiefvater is bekend van de “De wolven van Mercy Falls” en “De Ravenjongens” series. De boeken van Stiefvater hebben een focus op bovennatuurlijke wezens en young adults.
Bekijk hier alle boeken van Maggie Stiefvater.

Laini Taylor
Laini Taylor is bekend van de “Daughter of Smoke and Bone” en “Zonderling” series, met een nadruk op magie en een sterk romantisch element. Bekijk hier alle boeken van Laini Taylor.

Leigh Bardugo
Leigh Bardugo is bekend van de “Grisha” trilogie en “Six of Crows” serie. Je kent haar ook van de Netflix-serie Shadow and Bone. De schrijfstijl is een mix van fantasy, avontuur en een sterke focus op personageontwikkeling.
Bekijk hier alle boeken van Leigh Bardugo.

Over Holly Black
Holly Black is een populaire schrijver van young adult en kinderboeken, met name bekend om haar boeken over het Faerie-realm, zoals de “The Cruel Prince” en “Tithe”. Haar boeken bevatten vaak duistere en fantasierijke elementen, zoals magie, feeën en het bovennatuurlijke, en zijn meestal gericht op tieners.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.