Schrijvers zoals Harlan Coben
Boeken

Schrijvers zoals Harlan Coben

Harlan Coben is een Amerikaanse schrijver die bekend is van zijn spannende boeken. Ben je op zoek naar schrijvers zoals Harlan Coben? In dit artikel hebben wij een aantal auteurs voor je verzameld.

Laatste update: april 2023

Schrijvers zoals Harlan Coben

Linwood Barclay

Hij is een Canadese auteur die bekend staat om zijn thrillerromans, waarin vaak een gewone man in een gevaarlijke situatie belandt. Zijn boeken bevatten veel plotwendingen en onverwachte onthullingen. Bekijk hier alle boeken van Linwood Barclay.

Gillian Flynn

Een Amerikaanse auteur die bekend staat om haar duistere en psychologische thrillers. Haar boeken bevatten vaak onbetrouwbare vertellers en complexe plotlijnen die de lezer op het verkeerde been zetten. Bekijk hier alle boeken van Gillian Flynn.

Karin Slaughter

Karin Slaughter is een Amerikaanse auteur die bekend staat om haar thrillers met vrouwelijke hoofdpersonages die vaak betrokken zijn bij gruwelijke misdaden. Haar boeken bevatten veel spanning en plotwendingen. Bekijk hier alle boeken van Karin Slaughter.

Michael Connelly

Michael Connelly is een Amerikaanse auteur die bekend staat om zijn politiethrillers, waarin vaak detective Harry Bosch optreedt. Zijn boeken bevatten veel actie, spanning en realistische politieprocedures. Bekijk hier alle boeken van Michael Connelly.

David Baldacci

David Baldacci is een Amerikaanse auteur die bekend staat om zijn politieke en militaire thrillers, waarin vaak ex-militairen of overheidsagenten optreden. Zijn boeken bevatten veel actie, spanning en plotwendingen. Bekijk hier alle boeken van David Baldacci.

Informatie over Harlan Coben

Harlan Coben is een Amerikaanse auteur van thrillers en mysteries. Hij brak door met zijn roman “Verzoeking” en schreef onder andere de populaire “Myron Bolitar” -serie. Coben staat bekend om zijn gebruik van plotwendingen en onverwachte onthullingen om de spanning op te voeren. Hij heeft talrijke prijzen gewonnen voor zijn werk, waaronder de Edgar Award, de Shamus Award en de Anthony Award. Zijn boeken zijn vertaald in meer dan 40 talen en er zijn wereldwijd meer dan 70 miljoen exemplaren van verkocht. Coben woont momenteel met zijn gezin in New Jersey en blijft actief schrijven en publiceren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.