Schrijvers zoals Delia Owens
Boeken

Schrijvers zoals Delia Owens

Delia Owens is bekend van Daar waar de rivierkreeften zingen die ze heeft geschreven. Ben je op zoek naar andere schrijvers zoals Delia Owens? Dan zit je hier goed, wij tippen een paar auteurs die het lezen waard zijn.

Laatste update: april 2023

Schrijvers zoals Delia Owens

Kristin Hannah
Kristin Hannah is een Amerikaanse auteur die bekend staat om haar verhalen over families, vriendschap en liefde. Haar boek “De nachtegaal” (“The Nightingale”) is een New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van twee zussen in het bezette Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog. Haar romans zijn vaak emotioneel en meeslepend, met sterke vrouwelijke personages en thema’s als familie en verlies.
Bekijk hier alle boeken van Kristin Hannah.

Tara Westover
Tara Westover is een Amerikaanse auteur die haar memoires beschrijft in “Leerschool” (“Educated”). Het boek gaat over haar ontsnapping aan een streng religieus gezin en haar reis naar zelfontdekking en het verkrijgen van een universitaire opleiding.
Bekijk hier alle boeken van Tara Westover.

Paula Hawkins
Paula Hawkins is een Britse schrijver die bekend is om haar thriller “Het meisje in de trein” (“The Girl on the Train”). Het boek is een internationale bestseller en gaat over een vrouw die dagelijks dezelfde trein neemt en getuige is van een misdaad die haar leven verandert.
Bekijk hier alle boeken van Paula Hawkins.

Barbara Kingsolver
Barbara Kingsolver haar romans verkennen vaak de relatie tussen mens en natuur, met aandacht voor ecologie en sociale kwesties. Haar bekendste boeken zijn “De gifhouten bijbel” en “Het boek van wonderlijke nieuwe dingen”.
Bekijk hier alle boeken van Barbara Kingsolver.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *