Schrijvers zoals Cora Carmack
Boeken

Schrijvers zoals Cora Carmack

Ben je een liefhebber van de boeken van Cora Carmack maar ben je op zoek naar nieuwe auteurs om te lezen? In dit artikel staan 5 schrijvers zoals Cora Carmack, zodat je lekker door kunt lezen.

Laatste update: april 2023

5x schrijvers zoals Cora Carmack

Colleen Hoover

Hoover is een bestsellerauteur van hedendaagse romantische fictie. Haar boeken delen dezelfde gevoelige en emotionele toon als Carmack’s werk, en richten zich op de uitdagingen van liefde en relaties. Veel van de boeken van Hoover zijn beschikbaar in het Nederlands. Bekijk hier alle boeken van Colleen Hoover.

Jennifer L. Armentrout

Armentrout schrijft populaire Young Adult- en New Adult-boeken, en haar werk heeft een vergelijkbare stijl en sfeer als Carmack. Ze heeft ook verschillende fantasyboeken geschreven die erg populair zijn. Bekijk hier alle boeken van Jennifer L. Armentrout.

Christina Lauren

Christina Lauren is het schrijversduo achter vele populaire hedendaagse romantische fictie- en New Adult-boeken. Hun naam is Christina Hobbs en Lauren Billings. Hun verhalen hebben dezelfde luchtige toon en scherpe dialogen als Carmack’s werk. Bekijk hier alle boeken van Christina Lauren.

Elle Kennedy

Elle Kennedy is een bestsellerauteur van romantische fictie en New Adult-verhalen. Haar boeken hebben dezelfde pakkende stijl en sterke focus op relaties en romantiek als Carmack’s werk. Kennedy is vooral bekend van haar serie “De deal”. Bekijk hier alle boeken van Elle Kennedy.

Sophie Jackson

Jackson schrijft hedendaagse romantische fictie en New Adult-verhalen. Haar boeken hebben vergelijkbare thema’s en schrijfstijlen als Carmack’s werk. Bekijk hier alle boeken van Sophie Jackson.

Informatie over Cora Carmack

Cora Carmack is een Amerikaanse auteur van hedendaagse romantische fictie en New Adult-verhalen. Haar boeken zijn bekend om hun luchtige en pakkende stijl, met sterke en levendige personages die tegen de uitdagingen van liefde en relaties vechten. Carmack’s debuutroman, “Losing It”, was een New York Times bestseller, en sindsdien heeft ze vele andere succesvolle boeken gepubliceerd. Ze heeft een passie voor schrijven en houdt ervan om verhalen te creëren die haar lezers zullen laten lachen, huilen en zich op en top vermaakt voelen.

Heb jij de boeken van bovenstaande auteurs al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.