Boeken

Schrijvers zoals Chantal van Gastel

Vind je boeken van Chantal van Gastel leuk en zoek je naar chicklits die lijken op boeken deze Nederlandse schrijfster? Wij tippen 5 auteurs die vergelijkbaar zijn met Chantal van Gastel.

Auteurs zoals Chantal van Gastel

Lisette Jonkman

Lisette Jonkman is een Nederlandse auteur van romantische fictie met een vlotte, humoristische schrijfstijl en een talent voor het creëren van personages die echt tot leven komen. Hardop lachen gegarandeerd! Lisette Jonkman is bekend van onder meer de boeken Glazuur, Verkikkerd en Helemaal het einde. Bekijk hier alle boeken van Lisette Jonkman.

Astrid Harrewijn

Astrid Harrewijn is een Nederlandse auteur die net als Van Gastel grappige, romantische verhalen schrijft over moderne vrouwen en hun zoektocht naar liefde en geluk. Astrid Harrewijn is bekend van de Miss Communicatie-serie en De Stroopwafelshop. Bekijk hier alle boeken van Astrid Harrewijn.

Marijke Vos 

Marijke Vos is een Nederlandse auteur die zich richt op romantische fictie voor volwassenen. Haar verhalen zijn vaak hartverwarmend en humoristisch, met personages die zichzelf niet altijd even serieus nemen. Net als Van Gastel schrijft ze over de zoektocht naar liefde en geluk in het moderne leven en heeft ze een fijne schrijfstijl. Bekijk hier alle boeken van Marijke Vos.

Vannessa Thuyns

Ben je op zoek naar romantische boeken in dezelfde stijl als Chantal van Gastel? Dan zijn de boeken van Vannessa Thuyns een echte aanrader. Deze Nederlandse schrijfster heeft inmiddels al meerdere boeken op haar naam. Bekijk hier alle boeken van Vannessa Thuyns. 

Gillian King

Als je houdt van feelgood boeken, is Gillian King echt iets voor jou. Haar boeken kenmerken zich door een combinatie van herkenbare emotionele gebeurtenissen, levensechte personages en een diepere, maatschappelijke laag. Bekijk hier alle boeken van Gillian King. 

Informatie over Chantal van Gastel

Chantal van Gastel is een Nederlandse schrijfster van feelgoodromans. Ze werd geboren in 1980 in Breda en studeerde Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Na haar studie werkte ze onder meer als communicatieadviseur en tekstschrijver.

Van Gastel brak door als schrijfster met haar debuutroman ‘Zwaar verliefd!’ (2008), een romantisch en humoristisch boek over dierenarts Isa en haar zoektocht naar de ware liefde. Het boek werd een groot succes en kreeg een vervolg met ‘Zwaar beproefd!’ (2009) en ‘Zwaar verguld!’ (2012).

Sindsdien heeft Van Gastel nog verschillende andere feelgoodromans geschreven, zoals ‘Geknipt voor jou’ (2010), ‘Ik wist het’ (2013), ‘Zonder jou’ (2015) en ‘Bestemd voor mij’ (2017). Haar boeken zijn vaak luchtig en humoristisch, maar behandelen ook serieuze thema’s zoals liefde, vriendschap en persoonlijke groei. Bekijk hier alle boeken van Chantal van Gastel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *