schildpadden tot in het oneindige
Boekrecensies, Young adult

Schildpadden tot in het oneindige – John Green

Het nieuwste boek van John Green heb je vast wel voorbij zien komen: Schildpadden tot in het oneindige. De cover vind ik er al geweldig uit zien. Lekker simpel en vooral erg opvallend! En het mooiste, wij geven een exemplaar van dit nieuwe boek weg!

Waar gaat Schildpadden tot in het oneindige over?

Bijna zes jaar na het overweldigende succes van ‘Een weeffout in onze sterren’ schrijft John Green met ‘Schildpadden tot in het oneindige’ opnieuw een briljante en onvergetelijke roman.
Het begint allemaal met een nieuwsbericht over een voortvluchtige miljardair en het vooruitzicht van een grote beloning voor de gouden tip over zijn verblijfplaats.
‘Schildpadden tot in het oneindige’ gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven. Maar bovenal gaat het over Aza Holmes, een meisje dat worstelt met een dwangstoornis en klem komt te zitten in de verstikkende spiraal van haar gedachten.

Schildpadden tot in het oneindige is het allernieuwste boek van John Green. Na lang wachten hebben zijn fans gelukkig weer iets te lezen. Het eerste wat mij opviel aan het verhaal was dat hij helaas niet zo heel dik was. Misschien een kleine teleurstelling, maar aan de andere kant zijn we ook niet anders gewend van Green.
De schrijfstijl van John Green is ook in dit boek zoals je gewend bent. Je vliegt door het verhaal heen en tussendoor sta je even stil bij de prachtige manier hoe hij bepaalde stukken kan omschrijven. Telkens weer is er zo veel verbazing bij hoe hij zulke simpele gesprekken kan omtoveren tot zoiets prachtigs.
Ik ben echt fan van Aza Holmes. Volgens mij kunnen genoeg mensen zich licht identificeren met haar, net zoals ik. Vooral door de gedachtes die zij heeft. Soms kun je zo erg doorslaan in je eigen gedachtes dat het je normale leven een beetje in de weg gaat zitten. John Green laat dit met dit verhaal zien dat dat helemaal niet erg is, je bent niet gek en meer mensen hebben er last van. Maar beter nog, het normale leven gaat gewoon door en uiteindelijk komt alles wel weer goed. Tenminste, dat is de boodschap die ik mee kreeg bij het lezen van dit verhaal.

‘Je moet letten op de boodschappen die John Green meegeeft in Schildpadden tot in het oneindige

Verder is het verhaal wel vrij kinderlijk geschreven. Bij de vorige verhalen vond ik dit iets minder opvallen, bij dit verhaal merk je het wel degelijk. Aan de andere kant is dat helemaal niet erg. Zolang je op zoek gaat in het boek naar de prachtige wijze waarop John Green alles kan vertellen, zal je genieten van dit boek. De echte John Green fans zullen zeker weten genieten. Ik kan mij voorstellen dat menig lezers het boek misschien wat vinden tegenvallen, daarom is het denk ik ook vooral de kunst om vooral te letten op de boodschappen die Green meegeeft in zijn boeken.

Voor de jongere zal dit een geweldig boek zijn, voor de ouderen naar mijn mening ook. Misschien zullen hier wat verschillen in zitten, maar het is het zeker waard om te lezen. Je racet door het boek heen en voor je het weet is het al weer uit. Kom maar op John Green, ik zit al weer klaar voor je volgende boek!

Cel 7

Titel: Schildpadden tot in het oneindige
Auteur: John Green
Verschenen: 10 oktober 2017
Pagina’s: 303
Uitgever: Gottmer

bol-button

Rating: 4/5

.

Previous Post Next Post

122 Comments

 • Reply Hilde VE oktober 21, 2017 at 15:15

  Mooi boek om de donkere wintermaanden mee te overbruggen !

 • Reply Astrid van Nieuwenhuijzen oktober 21, 2017 at 15:18

  Het zou tof zijn om te winnen want HALLO, het is een JOHN GREEN BOEK! Zou het daarnaast gaaf vinden, omdat er grote kans is dat het boek bij boekhandel Maximus besproken gaat worden tijdens een van de boekenclubs in november!

 • Reply Marloes Nijland oktober 21, 2017 at 15:18

  Ik heb al zijn boeken, dan mag deze zeker niet ontbreken!

 • Reply Mirte oktober 21, 2017 at 15:23

  In hou van John Green en al zijn andere boeken hebben een mooi plekje in mijn boekenkast … deze mag dus niet ontbreken ☺

 • Reply Christiana de Graaf oktober 21, 2017 at 15:26

  Ik kijk al uit naar dit boek sinds dat ik online het eerste hoofdstuk las! Helaas gaat mijn arme studenten portemonnee er niet voor open…? En tja, een boek van John Green is altijd goed!:)

 • Reply Juul oktober 21, 2017 at 15:30

  Ik lees zijn boeken het liefst in het Engels. Voor de verandering is het leuk om een keer een boek in het Nederlands te lezen.

 • Reply Simone oktober 21, 2017 at 15:42

  I loveeee de boeken van John Green. Daarom zou ik heel graag dit boek winnen. Ben zeer benieuwd naar dit verhaal. Ik werk zelf in de hulpverlening dus dit verhaal spreekt me erg aan!

 • Reply Suzanne oktober 21, 2017 at 15:44

  Lijkt me een prachtig boek, zowel voor me zelf als voor mijn puberdochter ?

 • Reply Jasmien oktober 21, 2017 at 15:53

  Ik ben bezig in zijn boek het grote misschien (looking for alaska) en ik vind het echt ontzettend goed. Ik kan haast niet wachten om dit boek te kopen en het te lezen!

 • Reply Aïda Maria oktober 21, 2017 at 16:01

  Ik heb tot nu toe enkel De Weeffout in onze Sterren gelezen, maar dat is alweer een hele tijd geleden. Dit boek zou ik ook graag lezen (niet in de laatste plaats in functie van mijn opleiding) om te ontdekken hoe iemand met een dwangstoornis in het leven staat. Hopelijk maak ik kans! ?

 • Reply Nienke oktober 21, 2017 at 16:04

  Dit boek staat al sinds dat hij uit is op mijn verlanglijstjes en ik ben er daarom ook erg benieuwd naar! Wie weet wordt dit wel hét boek voor de wintervakantie..

 • Reply Ann Janssens oktober 21, 2017 at 16:06

  Ik zou met dit boek mijn dochter willen verrassen. Zij is een grote fan van John Green en heeft me de voorbij weken enorm geholpen na mijn voetoperatie, waardoor ik een hele tijd aan de zetel gekluisterd was. Een mooie manier om – nog maar eens – dank je wel te zeggen…

 • Reply Sophie Both oktober 21, 2017 at 16:10

  Dit boek lijkt me echt geweldig! Ik ben namelijk best wel benieuwd wat John Green er dit keer van heeft gemaakt. Zijn boeken zijn op een bijzondere manier zo verschillend, en daarom zou ik dit wel willen winnen, om uit te vinden hoe hij dit boek heeft geschreven.

 • Reply Sanne de Waard oktober 21, 2017 at 16:14

  Omdat John Green gewoon onwijs goed is!!!

 • Reply Femke oktober 21, 2017 at 16:20

  Het lijkt me heel leuk om dit boek te winnen. Ik heb namelijk nog helemaal geen John Green boeken in mijn boekenkast. Wel heb ik een paar boeken van hem gelezen en dat vond ik superleuk 🙂

 • Reply Tessa oktober 21, 2017 at 16:26

  John green boeken zijn geweldig! Ik zou graag mee willen doen

 • Reply sandra oktober 21, 2017 at 16:34

  Ik zou het boek graag voor mijn dochter winnen! Gisteren moest ze kiezen tissen deze en een ander boek omdat haar geld op was en helaas heeft ze deze toen terug gelegd!

 • Reply Jari Degroeve oktober 21, 2017 at 16:41

  Ik heb nog geen enkel boek van John Green gelezen en ik ben heel benieuwd hoe zijn boeken zijn! En dit boek lijkt me in ieder geval al geweldig!

 • Reply Febe Ysebaert oktober 21, 2017 at 16:45

  Ik ga binnenkort op vakantie en heb nog geen boek gevonden dat ik wil meenemen. Dit lijkt mij het ideale boek voor op vakantie. Zo dat je vakantie zeker niet saai wordt.

 • Reply Noor oktober 21, 2017 at 16:51

  Het is een levensgrote schande, ik weet het. Ben een mega grote boekenfreak en heb nog geen enkel boek van John Green gelezen, daar gaat met dit boek verandering in komen!

 • Reply Anita Janssen oktober 21, 2017 at 17:13

  Ik zou heel graag in het hoofd van Aza kruipen en beleven hoe zij met de dwanggedachten leeft en hoe ze er mee om gaat

 • Reply Debbie oktober 21, 2017 at 17:17

  Ik zou dit boek willen lezen omdat ik heel benieuwd ben of deze net zo goed is als een weeffout in onze sterren!

 • Reply Dionne oktober 21, 2017 at 17:28

  Ik heb echt nog nooit een boek van John Green gelezen of zelfs een film van gezien. Door de hype ben ik toch wel erg benieuwd geworden en zou ik graag eens een boek van hem willen uitproberen.

 • Reply Ellis oktober 21, 2017 at 17:34

  Ik zou dit boek graag winnen omdat het me zo fijn lijkt om te lezen over iemand waarin ik mijzelf kan herkennen!

 • Reply Kelly Groen oktober 21, 2017 at 17:36

  Zo ontzettend benieuwd naar dit boek! John greene heeft mij in al zijn boeken weten op te slokken, ik ben dus razend enthousiast dat er weer een nieuw boek uitkomt! Maak heel graag kans!

 • Reply Marie De Boevere oktober 21, 2017 at 17:56

  Dit lijkt mij hét ideale boek om als eerste na mijn leesdip te lezen! Hier ben ik heel benieuwd naar!

 • Reply Joke zwier oktober 21, 2017 at 18:00

  Ik zou wel graag achter de boodschap in Schilfpadden tot in het oneindige willen komen. Waar de titel voor staat.

 • Reply Anna de Boer oktober 21, 2017 at 18:10

  John Green zijn boeken zijn zo fijn om te lezen,altijd genieten.
  Fijn om dit nieuwe boek deze herfst te lezen onder een dekentje op de bank.

 • Reply Marie Vynckier oktober 21, 2017 at 18:25

  Een weeffout in onze sterren vond ik een geweldig boek maar na het lezen van Het grote misschien heb ik John Green een beetje opgegeven. Maar nu is er een nieuw boek uit en iedereen heeft er lovende commentaar over dus zou ik John Green toch nog graag een tweede kans geven!

 • Reply Merel oktober 21, 2017 at 18:51

  Ik moet (met schaamte) bekennen dat ik nog nooit een John green boek heb gelezen! Erg he?! Ik ben waarschijnlijk de laatste op deze aardbol ? Laatste tijd hoor ik veel over dit boek en moet ‘m misschien toch maar proberen.. ik doe mee met de winactie!

 • Reply Stefanie oktober 21, 2017 at 18:58

  Ik ken John Green enkel van naam. The fault in our stars is dan ook een hit geweest. Maar ik heb bog nooit een boek van hem gelezen. Shame on me? Ben heel benieuwd naar dit boek en deze auteur.

 • Reply Tom oktober 21, 2017 at 19:17

  Sinds 16 maart 2015 bevindt zich op elke trede van mijn keldertrap een bolvormig, klein, groen reptiel. En allemaal hebben ze een ander een of ander doorsnee ambacht. Eentje is schilder, een ander is bakker, sleutelmaker, aannemer, enfin je kent het dat wel. Maar mijn favoriet is toch wel de comedian geworden. Ze lijken zich prettig te voelen als ze – net als een super Mario monstertje – van links naar rechts mogen bewegen zonder enig doel voor ogen. Vaak stel ik ze de vraag; “kleine schildpadden, wat doen jullie hier op mijn keldertrap, wat is jullie doel?” zonder er een zinvol antwoord op te verwachten. Elke schildpad is nou eenmaal druk bezig heen en weer te lopen, na te denken over hun ambacht.

  Tot 2 dagen geleden, toen gaf de comedian eindelijk antwoord: “Vorige week vroeg ik mijn schoonmoeder aardappels te gaan halen in de kelder omdat ik voor mijn vriendin “Aardappel Anders” wilde koken. Op de vierde trede glipte ze uit, viel en brak haar been!”, in shock reageerde ik meteen: “wow, wat heb je toen gedaan?”, waarop de komische schildpad antwoordde: “toen zijn mijn vriendin en ik naar de chinees gegaan..”.

 • Reply Famke oktober 21, 2017 at 19:18

  Het zou enorm leuk zijn om dit boek te winnen! Ik ben dol op lezen en heb al meerdere boeken van John Green gelezen. Ik heb niet alleen zijn boeken gelezen, ik heb namelijk ook de films allemaal gezien! Ik ben dol op zijn schrijfstijl en zou het enorm leuk vinden om nog maals van zijn stijl te kunnen genieten!

 • Reply Hilde Lambers oktober 21, 2017 at 19:58

  Ohh ik zou dit boek zo graag willen lezen! John Green heeft zo’n unieke, fijne schrijfstijl en dit boek past mooi naast de andere John Green collectie in de boekenkast.

 • Reply Romy oktober 21, 2017 at 20:08

  Ik zou het boek zo graag willen hebben. De weeffout in onze sterren was een zo mooi boek. En hoop dat ik ook bij dit verliefd word op zijn schrijfstijl

 • Reply Sanne oktober 21, 2017 at 20:18

  Het zou enorm leuk zijn als ik dit boek win! Niet voor mijzelf, maar voor mijn lieve tweelingzus. Zij is dol op schrijven, lezen en verdient het om dit mooie boek te mogen krijgen.

 • Reply Ismay oktober 21, 2017 at 20:19

  Schildpadden tot in het oneindige ontbreekt nog in mijn John Green collectie. Hij staat in mijn to-buy-lijstje voor november. Fingers crossed!

 • Reply Romina oktober 21, 2017 at 20:20

  Het lijkt mij super gaaf om dit boek te winnen omdat ik mega fan ben van de boeken van John Green en ik nog boeken nodig heb om te lezen tijdens de koude winterdagen!

 • Reply Janneke oktober 21, 2017 at 20:22

  Ik wil ‘m, ik wil ‘m! Kan me niet schelen als dat kinderachtig klinkt, want ik MOET alle John Green-boeken hebben, hihi.

 • Reply Meike oktober 21, 2017 at 20:32

  O ja, super graag! Dit boek spreekt me enorm aan, zeker naar aanleiding van de recensie.

 • Reply Lisa oktober 21, 2017 at 20:36

  Super graag ik hou van lezen vooral omdat ik op hoog niveau aan wedstrijdzwemmen doen en tussen me trainingen door lees ik altijd een boek en dit boek zal lekker van pas komen om lekker tot rust te komen van de training

 • Reply Raquel oktober 21, 2017 at 20:36

  Ik vind John Green een geweldige schrijver en het boek is al zo goed ontvangen dat ik hem super graag wil lezen! Ik heb mezelf helaas beloofd geen boeken meer te kopen, maar ik wil zo graag dit verhaal lezen. Dus als ik zou winnen, zou het geweldig uitkomen en zou ik zo blij zijn!

 • Reply Aniek oktober 21, 2017 at 20:57

  Ik doe mee aan de winactie! Ik heb tot mijn grote schaamte nog nooit iets van hem gelezen. Dit lijkt mij een mooie kans om kennis te maken met zijn boeken.

 • Reply Dagmar Stragier oktober 21, 2017 at 21:05

  Ik lees de boeken van john green heel graag, maar mijn moeder is niet zo’n grote fan van zijn boeken. Dus om reden zal ik de boek in de bib moeten halen, want ik heb het geld niet om dit te kopen. Het boek is jammer genoeg nog niet aanwezig
  Om onder andere deze redenen zou ik het boek graag willen hebben.

  Ook ik lees jullie blog heel graag. Haal daar al de nieuwe boeknieuwtjes uit en bekijk jullie blog als ik niet weet wat ik wil bekijken van serie of film.

  ?

 • Reply Anita te Gussinklo oktober 21, 2017 at 22:22

  John Green vind ik een fijne schrijver, en ik ben benieuwd naar de boodschap.

 • Reply Sofie oktober 21, 2017 at 22:43

  Omg omg omg ( mag je dat zeggen op een blog :p ) ik geloof gewoon niet dat jullie dit boek weggeven ik ben een mega john green fan jullie denken nu ja vast dan had ze het boek al lang gekocht maar ik sta op een boekenverbod tot na de boekenbeurs van antwerpen lol ik wil dit dus wel mega graag dus ik waag hier zeker mijn kans zijn boeken zijn gewoon zo super omdat het hoofdpersonage niet is wat je ervan verwacht niet perfect niet de held van het verhaal maar een gewoon iemand met een levensituatie die anders is dan die van alle andere mijn favoriet is de fault in our stars met hazel en augustus ze zijn beide hartstikke sarcastisch dat maakt ze zo geweldig en het is zoon meeslepend romantisch en triest verhaal ik ben dus echt heel benieuwd en van wat ik in de korte inhoud heb gelezen heb ik wel wat gemeen met het hoofdpersonage ik heb soms ook angstaanvallen dus wie weet leer ik nog iets van het boek maar genoeg gepraat ik ga duimen dat ik geluk heb alvast bedankt voor het lezen van heel deze botherham 🙂

 • Reply Tamara oktober 21, 2017 at 23:10

  Ik maak graag kans! Ik vond the fault in our stars zo ongelovelijk mooi, ben erg benieuwd naar deze! Ga hem sowieso lezen, maar winnen is natuurlijk extra leuk.

 • Reply Roswitha oktober 21, 2017 at 23:25

  Ik moet niks (winnen) maar mag graag alles ?. Ik zou dit boek erg graag willen winnen omdat ik er veel goede verhalen over hoor en verder alle boeken van John Green ook al heb, alleen deze ontbreekt nog! ?

 • Reply Andrea oktober 21, 2017 at 23:41

  De boeken van John Green zijn echt mijn favoriet, dus ik kan echt niet wachten om deze te lezen! Het zou echt een welkome afwisseling zijn naast mijn scriptie 🙂

 • Reply Fébe en Silke Evrard oktober 21, 2017 at 23:44

  Voor mijn zus Fébe en mij. We zijn grote fans. Een weeffout in onze sterren is een super boek. We zagen ook al de film. We zijn zeker benieuwd naar dit boek. Daarom doen we graag mee!!

 • Reply Dorianne oktober 21, 2017 at 23:47

  Ik zou het super vinden om dit boek te winnen, want ik ben dol op de boeken van John Green en ik zou mijn zusje ook graag een boek van hem laten lezen. Ik heb veel goeds over Schildpannen tot in het oneindige gehoord en ik vermoed dat ik me in bepaalde dingen wel kan herkennen. Het komt erop neer dat ik het boek gewoon heel graag wil lezen 🙂 dus deze winactie is een mooie kans om dat te verwezelijken.

 • Reply Shureska oktober 22, 2017 at 00:58

  ???Waarom ik dit boek zou moeten winnen? Omdat het van JOHN (F*ING) GREEN is. Hij is geweldig. De beste. Uniek. One of a kind. En we hebben zolang moeten wachten tot hij ons weer een schat bezorgde. En volgens een vriendin van mij (een echte kenner ?) is door weer een true beauty???!

 • Reply Shureska oktober 22, 2017 at 01:00

  ???Waarom ik dit boek zou moeten winnen? Omdat het van JOHN (F*ING) GREEN is. Hij is geweldig. De beste. Uniek. One of a kind. En we hebben zolang moeten wachten tot hij ons weer een schat bezorgde. En volgens een vriendin van mij (een echte kenner ?) is dit weer een true beauty???!

 • Reply Nina Mol oktober 22, 2017 at 06:00

  Ik ben gewoon super nieuwsgierig naar dit boek!

 • Reply Anna oktober 22, 2017 at 06:20

  Het is een geweldige schrijver! Ik doe graag mee

 • Reply Sonja Tonnis oktober 22, 2017 at 06:54

  Wat een mooie aktie! Ik heb de tekst gelezen en dit maakt dat ik enorm nieuwsgierig ben naar dit boek. Zijn boek, een weeffout in onze sterren heb ik gelezen met een lach en een traan. Ik doe graag mee met deze aktie

 • Reply Kirsten v.D. oktober 22, 2017 at 09:35

  Dit boek zou ik zo graag willen winnen! Allereerst van John Green, die met ‘De weeffout in onze sterren’ al een geweldig boek heeft geschreven en het nu alleen nog maar beter zou kunnen zijn. Daarnaast gewoon met een hoofdpersoon met een naam die óók de hoofdpersoon in mijn zelfgeschreven boek is! Hoogstwaarschijnlijk niet even goed als John Green, maar toch. Ik doe heel graag mee met deze winactie!☺️?

 • Reply Kim oktober 22, 2017 at 09:46

  Lijkt me een erg mooi boek waarin je kennis maakt met de hoofdpersoon en de eigen struggles rondom de dwang tijdens het verdere leven wat ook gewoon verder gaat. Ik maak heel erg graag kans!

 • Reply Bep H oktober 22, 2017 at 09:47

  ik ben erg benieuwd naar dit boek

 • Reply wilmsen anita oktober 22, 2017 at 10:08

  Ik wil het boek graag winnen omdat ik hem een goede schrijver vindt

 • Reply Lieke van Bommel oktober 22, 2017 at 10:31

  Ik ben John Green fan, ik heb al zijn boeken al gelezen, dus deze wil ik ook héél graag hebben!!?❤

 • Reply Anouk oktober 22, 2017 at 10:37

  Wat leuk dat jullie dit boek weggeven! Ik vind de boeken van John Green erg tof, vooral Het grote misschien heeft veel indruk op mij gemaakt. Het boek Schildpadden in het oneindige trok me in het begin niet zo, maar na het lezen van jullie recensie ben ik toch wel heel benieuwd geworden en wil ik hem heel graag lezen. Daarom zou ik heel graag meedoen om dit boek te winnen ✨❤️

 • Reply Alex Dekker oktober 22, 2017 at 10:53

  Prima schrijver. Ik loot graag mee

 • Reply Maaike tH oktober 22, 2017 at 11:10

  Ik doe heel graag mee aan de winactie! Ik heb alle John Green boeken en ik vind ze allemaal geweldig! Ik ben zo benieuwd naar zijn nieuwe boek…

 • Reply Ria oktober 22, 2017 at 11:17

  John Green is een fantastische schrijver. Ik doe dus graag mee voor het nieuwe boek.

 • Reply Nina oktober 22, 2017 at 11:54

  John Green is een geweldige schrijver, met echt zijn eigen, unieke stijl! Het zou dus awesome zijn om zijn nieuwe boek te winnen!

 • Reply Linda oktober 22, 2017 at 12:09

  Ooh wat gaaf, had helemaal niet door dat hij een nieuw boek had! Leuke verrassing! Ik zal het boek graag winnen zodat ik een wat luchtiger boek kan lezen tussen al mijn boeken voor de Nederlands literatuurlijst door;)

 • Reply Christine oktober 22, 2017 at 13:20

  Ik vind John Green geweldig om te lezen dus ik maak graag kans <3

 • Reply Leone oktober 22, 2017 at 13:47

  Lijkt mij erg leuk om het eerst zelf te lezen en dan aan mijn dochter te geven en samen een mini-boekenclub te houden erover. wat vind jij, wat vind ik? mooie manier om met elkaar in gesprek te gaan en wat meer onderwerpen aan te kaarten op een wat dieper niveau

 • Reply MOpheliac oktober 22, 2017 at 14:28

  Ik heb in mijn directe omgeving iemand met OCD (Obsessief Compulsieve Stoornis) en daarom lijkt dit boek mij nu zo indrukwekkend om te lezen!!

 • Reply marij brand oktober 22, 2017 at 14:30

  Klinkt super leuk! ik doe graag mee 🙂

 • Reply Michelle oktober 22, 2017 at 14:32

  Ik heb bijna alle boeken van John Green en alleen dit boek mist nog!

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) oktober 22, 2017 at 15:18

  Dit boek zou een perfect cadeau zijn, aangezien ik eind oktober jarig ben! Ik ben een groot fan van John Green dus wil maar al te graag dit boek lezen! 🙂

 • Reply Margret oktober 22, 2017 at 15:20

  Gewoon…..omdat ik het boek graag wil lezen!

 • Reply Suzanne oktober 22, 2017 at 16:43

  Ik zou heel graag winnen. Heb echt genoten van de vorige boeken van John green

 • Reply Tamara oktober 22, 2017 at 16:46

  Ik zou dit boek graag winnen! Ben er heel erg benieuwd naar!

 • Reply Anika oktober 22, 2017 at 16:59

  Ik zou dit boek heel graag willen winnen omdat dit mijn collectie John Green boeken compleet zal maken 🙂 en natuurlijk hou ik ook echt heel erg van lezen 😀

 • Reply Vivian oktober 22, 2017 at 17:52

  Ik doe heel graag mee omdat ik het erg knap vind dat Green ervoor heeft gekozen om op deze manier zijn persoonlijke levenservaring en zijn eigen geestelijke gezondheidsproblemen naar buiten te brengen: op die manier draagt hij bij aan de strijd voor diversiteit en ik ben heel erg benieuwd hoe dat vorm krijgt in het boek!

 • Reply Marja Legius oktober 22, 2017 at 19:55

  Heel graag zou ik dit boek willen lezen zodat ook mijn dochters het na mij kunnen lezen.

 • Reply Anneliese de Waal oktober 22, 2017 at 20:32

  Ik zou het boek heel graag willen lezen, ik ben heel erg nieuwsgierig naar het boek.

 • Reply Irene oktober 22, 2017 at 20:32

  Ik doe graag mee omdat ik reuzebenieuwd ben naar zijn nieuwste aanwinst! Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar de hoofdpersoon met een dwangstoornis, hoe heeft hij ook zijn eigen ervaringen in dit verhaal verwerkt? O ja en om de John Green-collectie hier in huis compleet te maken van meerdere lezers!

 • Reply Pascalle Verstallen oktober 22, 2017 at 20:46

  Staat op mijn verlanglijstje..loot heel graag mee???

 • Reply neeltje van der stap oktober 22, 2017 at 21:25

  bovenstaand review heeft me wel heel nieuwsgierig gemaakt, ik ben nog niet bekend met deze schrijver.
  trouwens is niet alleen de cover apart, bij zo’n titel heb je ook iets van : uh, waar gaat dit over? ik ben dubbel nieuwsgierig dus !

 • Reply Annelies van Hurne oktober 23, 2017 at 00:45

  Dit is een boek, die ik na het uit te hebben gelezen, zet in de boekenkast zodat ik niet de enige ben die hem leest. Dat noemen wij een boekenkastboek. Want niet alle boeken komen daar ?

 • Reply Michael noo oktober 23, 2017 at 00:46

  Dit boek staat op het verlanglijstje van mijn vriendin. Zou leuk zijn haar hiermee te verrassen

 • Reply Laure oktober 23, 2017 at 06:37

  Ik heb genoten van de vorige boeken van
  John Green en ben dan ook heel benieuwd naar dit boek! Ik ben zeker dat ik terug zal genieten van zijn schrijfstijl!

 • Reply Maria oktober 23, 2017 at 08:40

  Ken hem alleen van YouTube-kanaal Vlogbrothers! Wil wel lezen of ik zijn boeken ook zo goed zijn.

 • Reply Frederiek van Rhijn oktober 23, 2017 at 08:55

  Aan de ene kant zou ik het nieuwe boek van John Green juist NIET willen winnen. Ik heb nog een bucket list van meer dan 100 boeken.
  Aan de andere kant ben ik super-super-benieuwd naar de metaforen die hij nu weer gebruikt.

 • Reply Robin Valentijn oktober 23, 2017 at 09:13

  Heel benieuwd naar het nieuwste boek van John Green ! En nu maar heel hard duimen! ? ? ? ? ?

 • Reply Tamara D oktober 23, 2017 at 11:44

  Iedereen zou dit boek wel willen winnen eindelijk een nieuw verhaal van John green!! Ik doe ook graag mee omdat ik na TFIOS geen pakkend boek van hem heb gelezen.. duimen!!

 • Reply Joanne oktober 23, 2017 at 11:46

  Zou ik heel graag willen lezen! iemand in mijn omgeving heeft veel last van angsten, ik vind het lastig om hiermee om te gaan. Ik denk dat het lezen van dit boek me hierbij kan helpen.

 • Reply Marieke oktober 23, 2017 at 13:00

  Ik doe graag mee. Ik vond TFIOS erg goed, maar bijvoorbeeld Looking For Alaska vond ik dan weer minder.. Nu las ik over dit boek en ik wil deze nu toch wel erg graag lezen ?

 • Reply Anna oktober 23, 2017 at 14:08

  Super gaaf! Ik ben al jaren fan van de boeken van John Green, vooral TFIOS en Looking for Alaska, en ook naar dit boek ben ik super benieuwd.

 • Reply Marian oktober 23, 2017 at 15:29

  Ik ben fan van John Green en dit lijkt me een mooi boek!

 • Reply Julia oktober 23, 2017 at 16:30

  Ik ben super benieuwd naar dit boek. Ben een groot fan van John Green & zou dit nieuwe boek graag aan mijn collectie toevoegen!

 • Reply Charelle van den Berg oktober 23, 2017 at 16:53

  Ik zou dit boek heel graag willen winnen omdat het me een leuk boek lijkt. Ik heb “Een Weeffout In Onze Sterren” ook gelezen die vond ik ook heel erg mooi. Ik wil graag al zijn boeken lezen. Deze zou mooi in de boekenkast staan. 🙂

 • Reply Esther oktober 23, 2017 at 17:09

  Wat een leuke actie! Ik ben reuze benieuwd naar dit boek, ook vanwege het onderwerp. Ik ben erg nieuwsgierig hoe John Green dit verhaal tot leven heeft gebracht 🙂

 • Reply Lottie oktober 24, 2017 at 10:19

  Lijkt mij een erg leuk boek! Ben benieuwd!

 • Reply Mariek oktober 24, 2017 at 11:21

  Mijn vriendin heeft een dwangstoornis en wat zou ik graag meer weten over deze stoornis maar ook ben ik erg benieuwd naar dit boek.Voor mij een onbekende schrijver en daarom heel graag.Ik wil deze schrijver leren kennen!

 • Reply Tanneke Burggraaff oktober 24, 2017 at 11:35

  Tot nog toe nog geen boek van John Green gelezen. Je recensie maakt me wel nieuwsgierig naar dit boek. Een aparte opvallende titel ook. Ik maak graag kans.

 • Reply Lonneke ten Damme oktober 24, 2017 at 13:57

  JOHN GREEN LOVER HERE!!! Oehh wat leuk dat jullie hem weggeven! Ik zou het boek heel graag willen winnen!

 • Reply fleur oktober 24, 2017 at 14:11

  Ik had het boek ook al 1 dag na dat die uitwas, omdat ze de boeken pas een dag later binnen kregen.

 • Reply Nelly oktober 24, 2017 at 18:16

  Ik ben benieuwd naar die boodschappen van Green

 • Reply Ymkje B. oktober 24, 2017 at 18:20

  Omdat ik toch echt absoluut móet weten waarom dit boek ‘Schildpadden tot in het oneindige’ heet, de enige oplossing daarvoor lijkt me om het te gaan lezen!

 • Reply Corine N oktober 24, 2017 at 19:27

  De omschrijving waar het boek oer gaat fascineerd me enorm. Meisje met dwangstoornis ok. Voortvluchtige miljonair ok. Maar samen in een verhaal, dat maakt me nieuwsgierig!

 • Reply Audrey oktober 24, 2017 at 20:52

  John Green is de auteur die je moet gelezen hebben als je een YA-fan bent. En ik heb nog nooit een boek van hem gelezen. *schaam Ik wil er dus graag eens aan beginnen. Plus, ik wil zo ontzettend graag weten van schildpadden met dit boek te maken hebben! 😉

 • Reply Nancy van Heck oktober 24, 2017 at 21:01

  door de stukje tekst over een voortvluchtige miljardair ben ik al nieuwsgierig geworden want waarom zou iemand die steen rijk is gaan vluchten.

 • Reply Lyn oktober 24, 2017 at 21:54

  Superleuk!! Ik hou van lezen, vooral met dit herfstige weer met een dekentje op de bank en een kop thee of chocolademelk.

 • Reply Vincenzo Dreessen oktober 25, 2017 at 18:15

  Ik wil winnen omdat ik nog nooit een boek van John Green heb gelezen. En ik me er een beetje voor schaam zelfs. Ik heb alleen the fault in our stars geprobeerd maar ik kwam er niet doorheen. Maar ik hoop heel erg dat ik win want dit boek spreekt me erg aan!!!

 • Reply Tiesa oktober 25, 2017 at 18:18

  Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek en wil hem graag lezen. Ik heb tot nu toe veel genoten van alle John Green boeken en dit boek moet ik dan natuurlijk ook proberen. Ik denk dat ik mezelf heel erg ga herkennen in Aza

 • Reply Rosalie oktober 25, 2017 at 22:57

  Jaa die lijkt me super leuk!?

 • Reply Klaas oktober 26, 2017 at 11:37

  Fijne schrijver! Ik heb zin in dit boek – och, stuur het mij toe!

 • Reply Charlotte Dubbeldam oktober 26, 2017 at 21:13

  Ik heb alle John Green boeken al gelezen en ze waren allemaal even gaaf! Deze mag natuurlijk niet in het rijtje ontbreken dus duimen maar?

 • Reply Jolijn oktober 26, 2017 at 21:15

  Ik ben heel erg benieuwd! Ik maak graag kans (:

 • Reply Marja oktober 26, 2017 at 23:30

  Dit maakt zo nieuwsgierig

 • Reply Sophia Grootjans oktober 27, 2017 at 22:25

  Ik ben heel benieuwd naar dit boek. Ik doe graag mee

 • Reply Dino Neutel oktober 28, 2017 at 14:33

  Ben benieuwd. Ik waag een kansje

 • Reply Lonneke oktober 28, 2017 at 16:18

  SOO EXCITED?? Ik heb nu bijna het hele rijtje gespaard (Alleen nog Let it Snow en schildpadden tot in het oneindige) en kan echt niet wachten tot ik deze lees!

  Je zou John Green op Tumblr eigenlijk ook even op moeten zoeken, echt super grappig ?

 • Reply Daan oktober 28, 2017 at 18:08

  Ik ben gek op de boeken van John Green. Het zijn boeken waarbij ik niet kan stoppen met lezen. Na het lezen van je artikel maak je mij heel nieuwsgierig naar dit boek, welke ik nog niet gelezen heb.

 • Reply Eva oktober 28, 2017 at 22:30

  Het lijkt mij leuk om dit boek te winnen omdat het verhaal mij héél erg aanspreekt en het is altijd leuk om een nieuw genre te proberen en eens John Green te lezen.

 • Reply Astrid oktober 28, 2017 at 23:20

  Graag doe ik mee voor mijn zus, ze is helemaal gek van schildpadden en goede verhalen met een boodschap!

 • Reply Iris november 3, 2017 at 09:11

  Super leuke winatie!!
  Gek op lezen en op schildpadden samen een top boek!!
  Lijkt mij een heerlijk/goed boek!!❤
  En zou graag een recensie willen plaatsen op ons account usbooksstory!

 • Leave a Reply