Boeken,  Boekrecensies,  Young adult

De Royals: Verraad (The Royals #2) – Erin Watt


Wat heb ik lang gewacht op het vervolg van Verleiding (De Royals #1). Sinds dat ik dit boek heb gelezen, wil ik al deel twee lezen. Laatst was het zover. Ik begon in Verraad, deel 2 van De Royals. Benieuwd of dit boek mij ook enthousiast heeft gemaakt? Lees snel mee!

Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan in de rij voor hem, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is anders: zij laat zich niet inpakken door een giga landhuis en geld. Reed gaat voor haar door het vuur. Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij moet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.

Deel 2 van de serie gaat eigenlijk meteen verder waar deel 1 ophield. En dat is fijn want deel 1 had een enorme cliffhanger! Nu Reed door een domme fout Ella heeft weggejaagd, wil hij er alles aan doen om haar terug te krijgen. Waar is ze heen? Zonder haar is hij niks! Stad en land wordt afgezocht en uiteindelijk weten ze Ella weer te vinden. Ze wordt gedwongen mee terug naar het landhuis genomen, waar ze op dat moment echt niet wil zijn. Reed heeft haar hart gebroken en het laatste wat ze wil is in zijn buurt zijn. Wanneer ze terugkomt, blijkt dat er zich nieuwe problemen aandienen. Problemen die ze niet had overzien en waarvan ze hoopt dat ze niet waar blijken te zijn. Reed doet er ondertussen alles aan om Ella weer voor zich te winnen, maar Ella weet niet of ze hem ooit nog kan vertrouwen.

‘Dit boek heeft soms een enorme plottwist. Daardoor is het alles behalve voorspelbaar.’

O, o! Wat las dit boek weer heerlijk als een trein. Vanaf de eerste bladzijde word je in het verhaal gezogen en wil je weten of het ooit nog goed komt tussen Ella en Reed. Het verhaal wordt vanuit Ella en Reed beschreven, wat voor een fijne afwisseling zorgt. Het boek bevat de nodige drama, spanning en romantiek. De romantische scènes worden tot in de detail beschreven (dit mag van mij wel wat minder), maar zorgt er wel voor dat je de relatie tussen Ella en Reed van dichtbij meemaakt. Er zijn een aantal momenten in het boek geweest dat ik verbaasd werd door een plottwist. Dit boek is alles behalve voorspelbaar.

Zoals ik ook al bij deel 1 aangaf, vind ik De Royals-serie niet echt Young Adult, meer New Adult vanwege de tot in detail beschreven seksscènes. Je moet er van houden, maar ik vind het dit verhaal wel versterken. De Royals zijn nu eenmaal een mysterieuze familie, die ik niet altijd kan begrijpen. Toch kom je in dit boek nog meer van ze te weten en snap je waarom ze bepaalde keuzes maken en waarom ze zich zo gedragen. Het einde van het boek zag ik totaal niet aankomen en komt als een complete shock en verrassing. Daardoor kan ik niet anders dan aftellen tot deel 3! Deze wordt gelukkig dit jaar verwacht. Tot die tijd blijf ik even dromen van de mysterieuze Royals.

Verraad

Titel: Verraad (The Royals #2)
Auteur: Erin Watt
Verschenen: 31 oktober 2017
Pagina’s: 352
Uitgever: De Fontein
Originele titel: Broken Prince

bol-button

Rating: 4/5

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *