romance boeken
Boeken

Romance boeken om te lezen in 2024

Romance boeken zijn een ware hype op TikTok! Lekker wegdromen bij de verhalen, en gelukkig hebben ze bijna altijd een goede afloop. Benieuwd welke je in 2024 écht moet lezen? Scroll dan snel verder.

Romance boeken om te lezen in 2024

romance boeken

Feilloos – Elsie Silver

Rhett Eaton is professioneel stierenrijder. Als hij door een onnadenkende uitspraak in de problemen komt met een sponsor, moet zijn agent alles op alles zetten om de boel weer glad te strijken. En om te voorkomen dat deze rebelse rodeokoning nog eens de fout in gaat, krijgt Rhett de laatste maanden van zijn tour een oppas. De oppas in kwestie is Summer Hamilton, de dochter van Rhetts agent. Summer werkt voor haar vaders bedrijf en ze is overal toe bereid om zichzelf te bewijzen. Ze weet alleen niet half hoever Rhett met haar wil gaan. Vooral als ze rondloopt in haar strakke jeans, met een sexy glimlach en een brutaal weerwoord. Maar wat zich daaronder verschuilt, is nog veel gevaarlijker. Feilloos is het eerste deel in de Chestnut Springs-serie van Elsie Silver over Canadese cowboys die er net zo ruw uitzien als hun hart klein is. Elsie Silver is een Canadese auteur die gek is op het schrijven van een goede book boyfriend en zijn brutale wederhelft. Lange blikken, gestolen momenten en stiekeme grapjes zijn haar specialiteit.

Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com

Beste vijand – Kristen Callihan

Macon Saint mag dan wel heel knap zijn, maar Delilah Baker haat hem al haar hele leven. Vroeger heeft Macon een tijdje met haar zus Samantha gedatet. Delilah was dolblij toen die relatie uitging: eindelijk, vanaf nu zou ze die irritante Macon nooit meer hoeven zien.
Tien jaar later krijgt ze ineens een berichtje van haar oude vijand. Macon, inmiddels een filmster, vertelt dat Samantha een waardevol erfstuk van hem heeft gestolen. Macon wil dat terug, maar Sam is nergens te vinden.
Delilah wil haar familie beschermen, en probeert wanhopig te voorkomen dat haar moeder erachter komt wat Samantha heeft gedaan. Dus stelt ze Macon een deal voor: zij betaalt de schuld van haar zus af, door voor Macon te komen werken als zijn assistent. Macon kan niet anders dan haar aanbod aannemen. Als dat maar goed gaat…

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Bestemming Onbekend – Ellen Ooms

Sam leidt een rustig, teruggetrokken leven. Voor haar job als freelance grafisch vormgever moet ze nauwelijks de deur uit en haar sociale leven beperkt zich tot een occasionele meidenavond met haar beste vriendin Nina. En daar voelt Sam zich prima bij.
Op een dag besluit Nina echter dat het hoog tijd is dat ze uit haar schulp kruipt en haalt ze Sam over om zich in te schrijven voor de Dis-connected cruise. Tijdens deze cruise word je gematcht aan een wildvreemde en heb je geen contact met de buitenwereld.
Als zoon van een beroemde acteur en actrice in De Verenigde Staten, is Flynn het gewoon om in de belangstelling te staan. Door zijn extravagante levensstijl siert hij dan ook regelmatig de cover van de roddelpers. Na het zoveelste schandaal stelt zijn moeder voor om even van de radar te verdwijnen tijdens de Dis-connected cruise.
Wanneer Flynn en Sam door een misverstand verplicht worden om een hut te delen, ontrolt er zich een reeks onverwachte gebeurtenissen.

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Reason to believe – Rebecca Yarros

Als kleuterjuf Harper aanbiedt om tijdelijk pleegouder te zijn voor een jongen uit haar klas en zijn broertje, staat haar leven op z’n kop. Het wordt nog erger als haar appartement overstroomt en ze snel een andere woning moet vinden. Gelukkig helpt brandweerman Knox – de beste vriend van Harpers broer en haar jarenlange crush – haar uit de brand. Ze kan tijdelijk met de jongens in zijn huis wonen terwijl hij op missie is. Maar dan komt hij plotseling eerder terug…

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

romance boeken

Deze zomer wordt écht anders – Carley Fortune

Tijdens een heerlijke zomervakantie ontmoet Lucy de knappe Felix. Na een bijzondere nacht blijkt echter dat Felix het broertje is van Lucy’s beste vriendin Bridget. Eén ding is duidelijk: Lucy en Felix kunnen niet meer bij elkaar in bed belanden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan… Elke zomer ontmoeten ze elkaar weer en blijkt de aantrekkingskracht tussen Felix en Lucy sterker dan zijzelf. Maar dit jaar moet het anders: Bridget gaat trouwen en kan een romance tussen Lucy en haar broertje er niet bij hebben. Lucy’s hart heeft echter andere plannen. Deze zomer moet het écht anders, dat weten Felix en Lucy allebei. Maar of dat ze gaat lukken?

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Soulmates – Christina Lauren

Jess Davis gelooft niet in de liefde. De relatie van haar ouders was een ramp, en haar ex besloot al voordat hun dochter geboren was dat het vaderschap niets voor hem was. Maar dan hoort Jess over GeneticAlly, een gloednieuwe manier om op basis van DNA je perfecte partner te vinden. Jess is een expert op het gebied van data en statistiek, en op een zakelijke en efficiënte manier liefde vinden lijkt haar wel wat.
Totdat haar test uitwijst dat de ideale persoon voor haar River Peña zou zijn, de oprichter van GeneticAlly. Met 98 % zijn ze een ‘diamond’-match, en daarmee een van de koppels met het zeldzame hoogste slagingspercentage. Jess verliest spontaan al haar vertrouwen in de test, want de verwaande, koppige man is niets voor haar en allesbehalve haar soulmate. Of schuilt er toch meer achter de in zichzelf gekeerde wetenschapper dan ze dacht?

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

The idea of you – Robinne Lee

Voor de media is Hayes Campbell de ster van een waanzinnig populaire Britse boyband. Voor zijn fans is hij de ondeugende en vriendelijke frontman wiens kuiltjes en extravagante kledingstijl hen gek maken. Voor Solène Marchard is hij gewoon een knap gezicht op de poster in de kamer van haar puberdochter. Tot een toevallige ontmoeting hen samenbrengt. De aantrekkingskracht is enorm, de chemie elektrisch. De affaire is Solène’s geheim, maar voor hoe lang?

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Things we left behind – Lucy Score

Lucian heeft maar één doel voor ogen: hij wil een imperium opbouwen en zal alles op alles zetten om zijn familienaam te zuiveren. Geld en macht zijn de enige dingen waar hij aan denkt. Hoewel, een pittige bibliothecaresse leidt hem af. Sloane moet niets weten van Lucian en zijn familie, maar een geheim uit het verleden verbindt hen aan elkaar. Na een onenightstand slaat hun geruzie om in een heel ander soort spanning. Hoe kunnen de twee enemies ooit lovers worden als ze zo verschillend zijn?

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com


Wat zijn romance boeken?

Stel je voor: zwoele avonden, fladderende vlinders in je buik en hartslagen die in de pas lopen met die van je hoofdpersonages. Dat is waar romance boeken over gaan! Deze boeken zijn als een warme knuffel, met verhalen die flirten met passie, humor en soms een snufje avontuur. Of je nu wegdroomt bij historische romances, smelt bij hedendaagse liefdesverhalen, of jezelf verliest in de betovering van paranormale romans, romance boeken zijn er voor elke lezer die hunkert naar een beetje liefde in hun leven.

Vond je dit artikel leuk? Dan vind je dit misschien ook interessant:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *