Boekrecensies, Roman

Versplinterd – Dani Atkins

Versplinterd Titel: Versplinterd
Auteur: Dani Atkins
Verschenen: 3 maart 2015
Pagina’s: 304
Uitgever: De Fontein

Vijf jaar geleden stortte Rachels wereld in toen bij een ongeluk haar beste vriend Jimmy overleed en zijzelf gewond raakte. Nu ziet ze de vriendengroep weer voor het eerst bij de bruiloft van haar ex Matt en zijn verloofde Cathy. Als ze die avond Jimmy’s graf bezoekt, wordt ze overmand door hoofdpijn en raakt buiten bewustzijn. Als ze bijkomt, blijkt haar leven heel anders te zijn dan ze zich herinnert: het ongeluk van vijf jaar geleden is nooit gebeurd, zij en Matt zijn nog bij elkaar, en Jimmy leeft nog… Rachel kan het niet geloven, het is bijna te mooi om waar te zijn. Of is ‘bijna’ niet het goede woord…?

Recensie Versplinterd

Als je een liefhebber bent van de boeken van Jojo Moyes, dan zit je met dit boek goed. Dat werd mij verteld toen ik dit boek ging lezen. Of dat klopte? Jazeker!

Versplinterd is een boek dat heerlijk snel doorleest. Atkins heeft een fantastische schrijfstijl waardoor je het boek geen enkel moment wil wegleggen. Het verhaal bevat niet alleen spanning, maar ook een hele boel romantiek. Iets waar ik zelf dol op ben. Versplinterd leest als een trein, ik heb het boek in een uur of 3/4 uitgelezen. Ik kon maar niet stoppen!

Het boek vertelt het originele verhaal van Rachel. Het is geen alledaags verhaal. Je leert Rachel goed kennen, en de twee verhaallijnen die je leest in het boek geven je het gevoel dat je zelf een puzzel aan het oplossen bent. Je wilt meer van dit verhaal, meer Rachel, meer Jimmy. Meer details!

Toen eenmaal het einde was aangebroken van het verhaal ging het als een sneltrein. Ik moest eigenlijk keihard huilen, maar dat kon niet. Ik zat in de trein (letterlijk, haha) en moest m’n tranen inhouden. Dit boek maakt zoveel bij je los, echt fantastisch. Versplinterd zou ik zeker aanraden, vooral voor mensen die al gek zijn van romans en Jojo Moyes-achtige boeken. Hij kan eigenlijk niet ontbreken in je boekencollectie!

Rating: 5/5

bol-button

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Anneke februari 27, 2015 at 09:56

  Ik had ook de neiging om het einde heel snel te lezen, maar ik heb mezelf even toegesproken en ben toen juist vrij langzaam erdoorheen gegaan. Wilde geen moment missen.

 • Reply Nynke-Boudien februari 27, 2015 at 11:11

  Ik kijk zo ontzettend uit naar dit boek, het plot is echt helemaal mijn ding. Fijn dat je er ook zo enthousiast over bent!

 • Reply beautifulday4makeup februari 27, 2015 at 12:06

  Dat van het huilen in de trein herken ik 🙂

 • Reply Esther februari 27, 2015 at 17:31

  Ik ben echt heel benieuwd naar dit boek. Ik ken de schrijver niet, Maar de recensie ziet er goed uit!

 • Reply Eveline februari 27, 2015 at 19:07

  Vijf van de vijf sterren, wauw! Ik vond Voor jou van Jojo Moyes een geweldig boek, dus zodra ik dit boek in de winkel zie liggen, ga ik het zeker kopen. 🙂

 • Reply Lezen op vakantie: deze boeken gaan met mij mee! augustus 1, 2019 at 10:22

  […] Atkins heb gelezen, maar ik ontving het ebook van Zonder mij en ben wel heel benieuwd. Het boek Versplinterd heeft me destijds enorm weten te verbazen, dus ik hoop dat dit boek me net zo omver weet te […]

 • Leave a Reply