Boekrecensies,  Roman

Versplinterd – Dani Atkins

Versplinterd Titel: Versplinterd
Auteur: Dani Atkins
Verschenen: 3 maart 2015
Pagina’s: 304
Uitgever: De Fontein

Vijf jaar geleden stortte Rachels wereld in toen bij een ongeluk haar beste vriend Jimmy overleed en zijzelf gewond raakte. Nu ziet ze de vriendengroep weer voor het eerst bij de bruiloft van haar ex Matt en zijn verloofde Cathy. Als ze die avond Jimmy’s graf bezoekt, wordt ze overmand door hoofdpijn en raakt buiten bewustzijn. Als ze bijkomt, blijkt haar leven heel anders te zijn dan ze zich herinnert: het ongeluk van vijf jaar geleden is nooit gebeurd, zij en Matt zijn nog bij elkaar, en Jimmy leeft nog… Rachel kan het niet geloven, het is bijna te mooi om waar te zijn. Of is ‘bijna’ niet het goede woord…?

Recensie Versplinterd

Als je een liefhebber bent van de boeken van Jojo Moyes, dan zit je met dit boek goed. Dat werd mij verteld toen ik dit boek ging lezen. Of dat klopte? Jazeker!

Versplinterd is een boek dat heerlijk snel doorleest. Atkins heeft een fantastische schrijfstijl waardoor je het boek geen enkel moment wil wegleggen. Het verhaal bevat niet alleen spanning, maar ook een hele boel romantiek. Iets waar ik zelf dol op ben. Versplinterd leest als een trein, ik heb het boek in een uur of 3/4 uitgelezen. Ik kon maar niet stoppen!

Het boek vertelt het originele verhaal van Rachel. Het is geen alledaags verhaal. Je leert Rachel goed kennen, en de twee verhaallijnen die je leest in het boek geven je het gevoel dat je zelf een puzzel aan het oplossen bent. Je wilt meer van dit verhaal, meer Rachel, meer Jimmy. Meer details!

Toen eenmaal het einde was aangebroken van het verhaal ging het als een sneltrein. Ik moest eigenlijk keihard huilen, maar dat kon niet. Ik zat in de trein (letterlijk, haha) en moest m’n tranen inhouden. Dit boek maakt zoveel bij je los, echt fantastisch. Versplinterd zou ik zeker aanraden, vooral voor mensen die al gek zijn van romans en Jojo Moyes-achtige boeken. Hij kan eigenlijk niet ontbreken in je boekencollectie!

Rating: 5/5

bol-button

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *