Boekrecensies,  Roman

Onverwacht (Stouter #2) – Christina Lauren

Onverwacht Titel: Stouter – Onverwacht
Auteur: Christina Lauren
Verschenen: april 2014
Pagina’s: 229
Uitgever: Xander Uitgevers
Oorspronkelijke titel: Beautiful Stranger

Als Sara naar New York verhuist, zoekt ze spanning zonder verplichtingen op bij de mannen. Zo zet ze haar zinnen op een avondje plezier als ze Max ontmoet op Chloe’s verlovingsfeest. Max heeft nog nooit eerder serieus nagedacht over een relatie…
Hoe kan Max deze vrouw aan hem binden? Zal Sara haar spannende leventje als mannenverslinder voor hem opgeven?

Mening over Onverwacht

Onverwacht vertelt het verhaal van de jonge Sara Dillon. Sara is verhuisd van Chicago naar New York. Ze heeft in het bedrijf van Bennett Ryan, waar Stouter #1 over ging, een baan aangeboden gekregen van haar vriendin Chloe. Sara komt uit een relatie waar ze is bedrogen. Hierdoor is ze nogal huiverig voor nieuwe relaties. Met Max gaat het anders… Ze vallen als een blok voor elkaar. In het begin zien ze elkaar één keer per week, puur voor de seks, maar ze merken dat dat al gauw dat dat niet gaat werken.

Onverwacht leest vlot door!’

Onverwacht is het tweede deel uit de Stouter-reeks van Christina Lauren. De recensie van het eerste boek (Ondenkbaar) kun je hier lezen. Over Ondenkbaar was ik niet heel enthousiast, maar over Onverwacht ben ik al een stuk meer te spreken. Er is een stuk meer diepgang in het verhaal. Je komt veel meer te weten over de hoofdpersonen in dit boek dan in Stouter #1. De seksscènes gaan na een tijdje wel weer vervelen, omdat het steeds hetzelfde is. Anders aan deze reeks dan aan de 50 Tinten Grijs reeks is dat man en vrouw gelijk aan elkaar staan in een relatie en dat er geen heftige seksspeeltjes bij komen kijken. Daar ben ik wel blij om, want daar was ik bij 50 Tinten niet zo van gecharmeerd.

Net als bij Stouter #1, wordt Ondenkbaar verteld vanuit twee perspectieven: die van Sara en die van Max. Stouter – Onverwacht leest vlot door en heeft meer diepgang, waardoor het niet echt een ‘seksboekje’ is, maar een roman met een erotische tint. Er komt een Stouter #3 aan, waarin het verhaal verteld wordt van weer een ander stel. Ik ben benieuwd wat voor personages daar aan het licht gesteld worden.

Meer recensies lezen van de boeken van Christina Lauren? Klik dan hier.

Rating: 3,3/5

bol-button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.