Boekrecensies,  Roman

Ongebonden (Stouter #3) – Christina Lauren

Ongebonden Titel: Stouter – Ongebonden (Stouter #3)
Auteur: Christina Lauren
Verschenen: juli 2014
Pagina’s: 319
Uitgever: Xander Uitgevers 
Oorspronkelijke titel:
 Beautiful Player

Hanna Bergstrom zit altijd met haar neus in de boeken. Als haar broer haar waarschuwt dat ze zo misschien de liefde van haar leven misloopt, besluit ze dat het tijd wordt dat ze de wereld van vriendjes, dates en onenightstands instapt. En gelukkig is Will Sumner, de beste vriend van haar broer en de arrogantste player die je je kunt voorstellen, maar al te bereid haar de kneepjes van het vak te leren. Maar als zijn sexy leerling hem verleidt, wil hij niets liever dan Hanna bewijzen dat ze alleen hem nodig heeft.

Mening over Ongebonden

Ongebonden is het derde deel van de Stouter-trilogie. Het is een trilogie, maar je kunt de boeken eigenlijk prima afzonderlijk van elkaar lezen. Personages van deel 1 en 2 komen wel in dit boek voor, maar het is niet erg als je ze niet kent. Ook dit deel wordt verteld vanuit twee perspectieven, net als in de vorige delen. Hierdoor leer je Hanna en Will goed kennen.

Hanna is niet erg sociaal. Ze heeft weinig vrienden. Ze heeft wel seks gehad, maar daar genoot ze niet echt van. Uiteraard is ze wel ontzettend knap (als we Will moeten geloven) en heeft ze een super goed lichaam. Will daarentegen is seksgod himself en heeft overal scharrels zonder echt gevoelens te hebben voor die dames. Daar komt verandering in als hij Hanna beter leert kennen. Ze kennen elkaar namelijk al vanaf kleins af aan: Will en Hanna’s broer zijn vrienden.

Ongebonden is een stuk realistischer dan de andere delen’

Eerlijk? Ik ben niet kapot van dit erotische verhalen-genre. Ik heb 50 Tinten gelezen, Muren van Glas en nu de Stouter-trilogie en ik ben er een beetje klaar mee. Alles lijkt op elkaar. Deel 2 vond ik nog enigszins diepgang bevatten, maar dit boek vond ik veel minder. Ik skipte de erotische scènes op een gegeven moment; alles is zo hetzelfde! Misschien komt het omdat ik al die andere boeken al heb gelezen, ik weet het niet, maar ik kan er niet enthousiast meer van worden. Al ben ik wel heel benieuwd naar de film van 50 Shades of Grey…. 😉 Wat ik wel beter vond aan dit boek was dat de luxe en de rijkdom er niet zo dik bovenop lagen. In de vorige twee delen was dat wel. Kijk, je weet wel dat Will heel veel geld heeft, maar toch komt dat niet heel duidelijk naar voren. Dat maakt alles een stuk realistischer.

Meer recensies lezen van de boeken van Christina Lauren? Klik dan hier.

Rating: 2,7/5

bol-button

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *