Boekrecensies,  Roman

Het huwelijkscontract (getrouwd met een miljonair #1) – Jennifer Probst

Het huwelijkscontract Titel: Het huwelijkscontract
Auteur: Jennifer Probst
Verschenen: februari 2013
Pagina’s: 272
Uitgever: Boekerij
Originele titel: The Marriage Bargain

Alexa McKenzie is impulsief, runt een boekwinkeltje, heeft het helemaal gehad met mannen én heeft snel geld nodig om haar ouderlijk huis te redden. Ze kan in haar wanhoop niet vermoeden dat de broer van haar beste vriendin haar redder zal worden. Tegenwoordig is hij een machtig zakenman, maar ooit was hij de jongen die haar hart brak.

Miljonair Nicholas Ryan gelooft niet in het huwelijk, maar om zijn vaders bedrijf te kunnen erven moet hij trouwen. Wanneer hij ontdekt dat de jeugdvriendin van zijn zus in financiële moeilijkheden zit, doet hij haar een gewaagd aanbod: een huwelijkscontract met een aantal strikte regels. Geen gedoe. Alles zakelijk houden. Niet verliefd worden.

Mening over Het huwelijkscontract

Alexa en Nicholas kennen elkaar van vroeger. Alexa’s beste vriendin, Maggie, is het zusje van Nicholas. Alexa’s ouders zitten in de problemen en Alexa zou alles willen doen om haar ouders te helpen. Dan komt Maggie met het voorstel om naar haar broer toe te gaan. Hij wilt het bedrijf van zijn vader runnen, maar mag dat op één voorwaarde. Hij moet trouwen, minimaal één jaar. Nicholas daar in tegen is een man die met zichzelf heeft afgesproken nooit te gaan trouwen, of zich te binden met een vrouw. Het moet dus een zakelijke overeenkomst zijn. En toevallig heeft Alexa net wat geld nodig.

Het boek is iet wat voorspelbaar, maar dat maakt het zeker niet minder leuk om te lezen. Het verhaal wordt verteld vanuit twee personages. Die van Alexa en van Nicholas. Je leest hoe zij beide worstelen met de gevoelens en beslissingen die zij moeten nemen. Ook zie je hoe zij steeds verder groeien. Het verhaal pakt je al vanaf de eerste bladzijde en is ontzettend makkelijk om door te lezen.

Het is een echt romantisch boek, dat qua gevoelens erg herkenbaar kan zijn voor mensen. Een aanrader voor elke vrouw die dol is op romans.

Klik hier voor alle recensies van de boeken van Jennifer Probst.

Rating: 4/5

bol-button

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *