Boekrecensies,  Roman

Dochter van de Maan – Reina Crispijn

Dochter van de maan Titel: Dochter van de Maan
Auteur: Reina Crispijn
Verschenen: oktober 2013
Pagina’s: 323
Uitgever: Zomer & Keuning

Een geërfde souvenirwinkel, een charmant stadje en een mysterieuze buurman. Heerlijke ingrediënten voor Dochter van de maan, de nieuwe roman van Reina Crispijn!

De Frans-Nederlandse Lunia de Tavenir trekt naar Landsend als ze een souvenirwinkel erft van haar excentrieke oudtante Arabella. Door onvoorziene omstandigheden komt Lunia in contact met Oscar Bennington, die in het stadje een slechte naam heeft. Ook in een plakboek van haar oudtante staan onrustbarende verwijzingen naar Oscars verleden. Wie is Oscar Bennington en wat heeft hij te maken met de dood van diverse vrouwen uit zijn familie? En… loopt Lunia ook gevaar?

Enige tijd geleden las ik het boek “meiden van de markt” geschreven door Reina & Margreet Crispijn. Dit boek vond ik zo heerlijk lezen! De schrijfstijl van Reina (en Margreet) beviel mij zo goed dat ik daarom het boek “Dochter van de Maan” uitkoos om te lezen. Ik had het boek helaas al lang eerder uit kunnen hebben, maar ivm tentamens en verhuizing duurde het iets langer.

Dochter van de maan is een aanrader om te lezen

Laat ik beginnen met het feit dat het boek echt heel makkelijk te lezen is. Het is heel spannend en elk mogelijk moment dat ik kon lezen greep ik naar het boek. Je glijdt in het verhaal en hierdoor ik voel me helemaal thuis in het boek. Je leert Lunia kennen zoals zij is. Zo kom je er achter hoe haar jeugd was, maar kom je ook te weten hoe haar heden zich afspeelt. Lunia erft een huis met souvenirwinkeltje (dat echt mega cute overkomt in het verhaal!) van haar oudtante in het noorden van Nederland, in het dorpje Landsend. In dit dorpje ontmoet zij haar buurman, Oscar.. Lunia wil niks te maken hebben met Oscar, maar op de één of andere manier kruisen zij elkaars pad continu… Hoe deze liefde afloopt? Dat lees je in dit boek!

Ik vind het echt een fijn boek om te lezen en een aanrader. Ik heb hem al aan meerdere vriendinnen getipt omdat ik er zo over te spreken ben!

Meer recensies lezen van de boeken van Reina Crispijn? Klik dan hier.

Rating: 5/5

bol-button

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *