Boekrecensies,  Roman

De Huwelijksval (Getrouwd met een miljonair #2) – Jennifer Probst

De Huwelijksval Titel: De Huwelijksval
Auteur: Jennifer Probst
Verschenen: maart 2013
Pagina’s: 256
Uitgever: Boekerij
Originele titel:The Marriage Trap

Italiaanse miljonair zoekt nepverloofde. Als tegenprestatie tot alles bereid… Om gehoor te geven aan de wens van zijn overleden vader is de onweerstaanbare miljonair Michael Conte op zoek naar een verloofde. Een bruid die bij zijn traditionele Italiaanse familie past. En hij heeft haast, want alleen als hij verloofd is mag zijn zus trouwen. In het geheel niet van plan zich echt vast te leggen, vraagt hij de vurige en eigenzinnige fotografe Maggie Ryan ten huwelijk. Als zij ermee instemt zijn ‘verloofde’ te zijn tijdens een tripje naar Milaan, belooft hij niet meer te flirten met Maggies beste (en getrouwde) vriendin Alexia. Maar eenmaal in Italië spatten de vonken ervan af tussen Michael en Maggie. Is een huwelijk dan toch een verleidelijke val?

Mening over De Huwelijksval

Maggie heeft een hekel aan Michael. Al vanaf het begin dat zij hem ontmoette had ze het gevoel dat hij verliefd was op haar getrouwde beste vriendin Alexia. En om het nog erger te maken merkt ze telkens de seksuele spanning die tussen haar en Michael inhangt. Dan doet hij haar een voorstel. Ze moet een week zijn vrouw spelen zodat zijn kleine zusje kan gaan trouwen. Op voorwaarde zal hij Alexia voor altijd met rust laten. Hierdoor zal Maggie krijgen wat ze wilt en kan ze gerust zijn dat het huwelijk van haar beste vriendin en haar broer niet kapot gaat.

De huwelijksval is het tweede deel in de miljonair serie. Het boek lijkt sterk op het vorige deel, maar maakt dit niet minder leuk om te lezen. Michael en Maggie ken je al een beetje uit het vorige deel, waardoor je meteen goed in het boek zit. De schrijfstijl is fijn en je leest er erg makkelijk doorheen.
De huwelijksval zit op het randje van een chicklit, maar door de hoeveelheid “volwassenheid” en seks, klopt dit boek toch meer in het plaatje van een roman.
Wat erg fijn is aan dit boek, is dat het afwisselt in de personages. Je leest de gevoelens van Maggie, maar ook de gevoelens van Michael. Deze afwisseling is heerlijk. Zo blijft het niet constant een vrouwenboek, maar krijg je ook een lading “man” over je heen.
De boeken van Jennifer Probst zijn heerlijke weglezers. Deze boeken zijn zeker geschikt voor in de zomer. Een boek dat je binnen één dag uit kan lezen en wat je even snel erbij pakt als je de tijd ervoor hebt.

Dit boek is niet uniek, maar toch heerlijk om te lezen. Het is zeker een aanrader voor de vrouwelijke lezers.

Klik hier voor alle recensies van de boeken van Jennifer Probst.

Rating: 4/5

bol-button

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *