Boekrecensies,  Roman

De huwelijksdeal (Getrouwd met een miljonair #4) – Jennifer Probst

De huwelijksdeal Titel: De huwelijksdeal (Getrouwd met een miljonair #4)
Auteur: Jennifer Probst
Verschenen: 8 oktober 2013
Pagina’s: 360
Uitgever: Boekerij
Originele titel:The marriage merger

Als er een miljoenendeal op het spel staat, doet liefde er dan nog toe? Julietta Conte is de zakelijke van vier zussen, en daarmee de enige die het familie-imperium van hun vader kan overnemen.Ze verliest zich dan ook volledig in haar carrière. Als de aantrekkelijke Sawyer Wells haar een intrigerend voorstel doet dat de familiezaak tot een groot succes kan maken, blijft Julietta op haar hoede. Sawyer lijkt op meer uit te zijn dan alleen zaken, maar het kost haar steeds meer moeite hem te weerstaan. Sawyer is vastbesloten de begeerlijke maar afstandelijke Julietta te laten ontdooien en te zien of ze inderdaad zo gepassioneerd is als hij vermoedt.

Mening over De huwelijksdeal

Juelietta is het oudste zusje van de familie en staat aan het hoofd van het grote bedrijf. Werken is alles voor haar en ze stort zich daar dan ook volledig in. Dan komt ze in aanraking met Sawyer. Hij is het hoofd van een groot hotelketen en hij wil Julietta daar bij betrekken. Ze proberen het puur zakelijk te houden, toch komt er meer bovendrijven. Dit is totaal niet de bedoeling en beide proberen hun gevoelens totaal van zich af te zetten.

De huwelijksdeal is het laatste deel in de serie, en een geweldige afsluiter! Ik ben echt verliefd geworden op deze serie en baal onwijs dat hij nu is afgelopen. Van mij mochten er nog wel vijf delen achteraan komen. De boeken doen mij een klein beetje denken aan de vijftig tinten serie, maar hooooo dit moet je niet afschrikken hoor! Dit komt alleen door de nodige seks die er in voor kan komen. En waar ik bij vijftig tinten doorbladerde bij de seksscenes, lees ik het hier gewoon af. Probst weet het boeiend te houden, waardoor je niet constant denkt “Niet weer hè….”. Overigens denk ik dat je deze boeken ook écht moet lezen, ook als je niet van vijftig tinten hield. Het komt vooral doordat Probst een aparte wending aan elk verhaal kan geven. Het blijft elke bladzijde interessant. Ook doordat ze de man en de vrouw afwisselt. Ik vond het ontzettend leuk om in dit deel een keer te zien dat de man voornamelijk problemen had en de vrouw iets minder.

Jennifer Probst is gewoon een top schrijfster, daar kan ik echt niet meer omheen. Haar boeken zijn voor mij heerlijk om af te wisselen met de wat zwaardere onderwerpen en daarnaast is haar schrijfstijl gewoon zó pakkend en verslavend.

Geloof me, als je begint in deze serie.. Moet je hem uitlezen!

Klik hier voor alle recensies van de boeken van Jennifer Probst.

Rating: 4/5

bol-button

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *