Boekrecensies,  Roman

Ondenkbaar (Stouter #1) – Christina Lauren

Ondenkbaar Titel: Stouter – Ondenkbaar
Auteur: Christina Lauren
Verschenen: mei 2014
Pagina’s: 192
Uitgever: Xander Uitgevers
Oorspronkelijke titel: Beautiful Bastard

Chloe Mills is slim, hardwerkend en bijna in het bezit van een MBA. Eigenlijk heeft ze maar een probleem: haar baas Bennett Ryan. Hij is lastig, brutaal en totaal onweerstaanbaar. Bennett weet niet wat hem overkomt. Zijn nieuwe assistente is aantrekkelijk, onschuldig uitdagend – en totaal frustrerend. Tegen beter weten in ontstaat er een zinderende kantoorverhouding tussen Bennett en Chloe. Hoe ver zullen Chloe en Bennett deze schandalig stoute relatie laten gaan? En hoeveel zijn ze bereid op te geven om bij elkaar te zijn?

Mening over Ondenkbaar

Stouter – Ondenkbaar vertelt het verhaal van de jonge volwassen Chloe Mills en haar vervelende, maar ontzettend knappe baas Bennett Ryan. Bennett heeft ongelofelijk veel geld (goh, dat komt me bekend voor) en Chloe is ontzettend ambitieus. Ze halen het bloed onder elkaars nagels vandaan, maar ze voelen zich ook tot elkaar aangetrokken. Bennett wordt helemaal gek van Chloe’s nauwsluitende mantelpakjes. Ze maken elkaar helemaal gek en voor je het weet doen ze het tegen het raam van de grote vergaderzaal…

Ondenkbaar leest makkelijk weg’

Sinds 50 Tinten zijn de erotische boeken als paddenstoelen uit de grond geschoten. De ene na de andere erotische roman wordt geschreven. Het eerste deel uit de Stouter trilogie is niet anders dan al die andere boeken. Knappe baas met veel geld meets jong, vlot ding met een goed lichaam en ze spreken elkaar aan met hun achternaam. Ze hebben seks overal waar het maar kan. Waar het dwarse van Bennett vandaan komt, wordt eigenlijk al te snel prijsgegeven. Jammer! Waar de vrijscènes in het begin spannend zijn, gaan ze op den duur vervelen, omdat het steeds hetzelfde is. Het boek leest wel makkelijk weg en om te lezen over een gepassioneerd, verliefd stel is ook niet verkeerd. Als je op zoek bent naar een erotisch boek, zul je in Stouter – Ondenkbaar wel vinden wat je zoekt denk ik. Deel twee gaat verder op twee andere personages, dus daar ben ik erg benieuwd naar.

Meer recensies lezen van de boeken van Christina Lauren? Klik dan hier.

Rating: 3/5

bol-button

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.