Stationery

Review: Structuurjunkie Planner

Lijstjes en papieren agenda’s. Ik hou ervan. Twee jaar geleden stapte ik over van papier naar digitaal, maar begin dit jaar ben ik weer helemaal om naar papier. Ik kocht een Structuurjunkie Planner en in dit artikel lees mijn review van de Structuurjunkie Planner.

Review Structuurjunkie Planner

Ik volg Cynthia al járen, al sinds ze startte met Misslipgloss. Ze blogt nog steeds én ze heeft inmiddels haar eigen Structuurjunkie planners en cursussen. Ik was zo nieuwsgierig geworden dat ik niet langer twijfelde en een planner aanschafte. Ik heb de Structuurjunkie Planner A4. Een lekker groot formaat.

Het is een datumloze planner, dat betekent dat je zelf de data moet invullen. Ideaal als je halverwege het kalenderjaar instapt bijvoorbeeld. Zo kan je op ieder moment in het jaar beginnen! De planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, en lijntjespagina’s achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende to do’s te noteren. In de A4-planner is ook ruimte om wekelijks je werkdoel, privédoel en geluksmomenten te noteren.

Handig overzicht voorin. 

Zo ziet de lege planner eruit. Je kunt dus per dag en per uur taken en afspraken invullen. Onderaan heb je nog extra ruimte om to do’s te vermelden. Links kun je werkdoelen, privédoelen, geluksmomenten en notities kwijt.

Ik sleep de Structuurjunkie Planner overal mee naartoe! Ik gebruik hem echt werkgerelateerd, dus privé-afspraken zet ik wel in mijn telefoon. De planner ligt altijd open naast mijn computer, want ik gebruik hem ook als to do lijst. Geen extra briefjes meer dus met to do’s, maar alles in één. Dat vind ik echt ideaal!

Achterin vind je een insteekhoes, handig voor documenten. Ook zit er een klein notitieboekje in, handig! Als je de Structuurjunkie Planner koopt, krijg je er ook een gratis cursus bij. Deze cursus heb ik nog niet gedaan, maar staat wel op mijn lijstje 😉

Conclusie? 
Ik kan de Structuurjunkie Planner aan iedereen aanraden die houdt van dingen overzichtelijk houden. Ik heb heel makkelijk overzicht in bepaalde deadlines voor projecten. Ook vind ik het handig dat je per uur dingen kunt noteren. Zo kun je een hele dagplanning voor jezelf maken als je dat zou willen. Het A4-formaat vind ik erg prettig werken, omdat ik hem open kan laten liggen op mijn werkplek. Mocht je hem nu alleen privé willen gebruiken, dan ben je misschien beter af met de kleinere variant. Er zijn ook speciale business planners, deskplanners en planner extra’s.

De A4 planner kost €25,99 en de kleine planner kost €20,99.

Bestel de Structuurjunkie Planner op Bol.com

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *