Rens Kroes - Powerfood: Van Friesland naar New York - Adorable Books
Boekrecensies, Kookboeken

Rens Kroes – Powerfood: Van Friesland naar New York

Rens2

Het eerste boek van Rens Kroes was een regelrecht succes. Hij staat sinds hij is uitgekomen in de bestsellerlijst. Toen ik hoorde dat er een nieuw boek van Rens zou komen was ik onwijs blij en enthousiast, en natuurlijk heb ik hem meteen besteld zodat ik hem direct in huis had. Vandaag vertel ik meer over het nieuwe boek van Rens Kroes.

Het eerste boek, Powerfood, heb ik het afgelopen jaar heel vaak gebruikt als inspiratie. Als ik iets gezonds wilde maken bladerde ik in haar boek, maar ook als ik een bijzonder avondmaal wilde maken ging ik in haar boek kijken. Het is een echt boek dat je er af en toe bij pakt, net een guide voor gezond eten. Dit boek staat in het teken van recepten van Friesland tot New York. Een leuk feitje: voordat het boek was uitgekomen stond ‘ie al in de bestsellerlijst. That’s quick!

Rens3

De lay-out van het eerste boek en het tweede boek zijn echt precies hetzelfde. Rens heeft hier en daar wat aanpassingen gemaakt, zoals de verwijzingen naar recepten, die bij bepaalde foto’s staan. Dit vind ik heel handig, zo weet je hoe je eten er uit ziet en kun je snel heen en weer bladeren.

Rens5

Rens4

Rens

Het boek is zeker een goede aanvulling aan je kookboekencollectie. Als je van gezond eten houdt, is dit een goed boek. Er staan zo onwijs veel leuke recepten in, die ik meteen heb gelabeld. Zo kan ik gemakkelijk recepten er uit halen die ik wil maken. Er staan veel recepten in waar ik nooit op zou zijn gekomen. Ik ben erg enthousiast!

Powerfood: Van Friesland naar New York is te koop bij onder andere bol.com en kost €19.99

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Annabel juni 26, 2015 at 15:35

  Zijn de gerechten erg ingewikkeld? Ik maak het liefst recepten die niet ál te lang duren en die ook niet superveel ingrediënten bevatten (arme student 😉 ). Voldoet het boek hieraan? Thanks alvast!
  Ik zal ‘m binnenkort eens bekijken als ik in de boekenwinkel kom. Bedankt voor je review!

 • Reply Nynke-Boudien juni 26, 2015 at 16:30

  Lijkt me een heel fijn boek, waar ik veel inspiratie van zou krijgen. En wauw, wat is de foto op de voorkant mooi!

 • Reply Johanna juni 27, 2015 at 11:40

  Wat ik me afvraag bij dit boek is of de benodigde ingrediënten een beetje makkelijk verkrijgbaar zijn. Ik lees wel eens recepten waarvan ik denk: wat is het in vredesnaam en waar koop je dat? En dan blijkt het voor mij al snel een kilometer of dertig reizen te zijn voordat er een toko is die dat verkoopt.

 • Reply Mieke Schepens juni 28, 2015 at 00:00

  Ik krijg deze binnenkort en kijk er erg naar uit!

 • Reply Esther juni 28, 2015 at 14:52

  Ik heb eigenlijk nooit zo veel met kookboeken. Maar ik weet wel dat het vorige boek van haar, heel erg in was. 🙂

 • Reply beautifulday4makeup juni 29, 2015 at 11:39

  Ik ben altijd op zoek naar gezonden gerechtjes. Dit lijkt mij wel een interessant boek hiervoor

 • Leave a Reply