Boekrecensies,  Feelgood

Reis naar Rouen (In het diepe #1) – Manon Borgen

Ga mee op cruise in Reis naar Rouen. Deel 1 van de In het diepe-serie van Manon Borgen. Een heerlijk, zomers boek. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan verder!

Waar gaat Reis naar Rouen over?

Vaar mee op een zomerse cruise met Lilian door Europa in ‘Reis naar Rouen’, het eerste deel van de In het diepe-feelgoodserie van Manon Borgen. Als Lilian na haar verbroken relatie bijna verdrinkt in liefdesverdriet, boeken haar ouders een cruise door Europa voor haar. Lilian vindt het niks, ze blijft liever alleen thuis! Ze besluit om haar ouders tevreden te stellen tóch op reis te gaan, maar aan boord heeft ze meteen een confrontatie met de irritante Oliver. Dit wordt een ramp…

Lillian heeft liefdesverdriet en wordt door haar ouders op een cruise gestuurd. Ze zit er totaal niet op te wachten, maar besluit toch te gaan. De cruise brengt haar langs verschillende Europese steden en zorgt ervoor dat Lillian echt even op zichzelf aangewezen is. Dan komt ze Oliver tegen, die enorm irritant is. Maar langzaamaan leert ze hem beter kennen. Wat gaat er precies schuil achter hem?

‘Reis naar Rouen is de perfecte feel good voor deze zomer’

Reis naar Rouen is een luchtig, kort verhaal dat enkel als e-book is uitgegeven. Het maakt onderdeel uit van de serie In het diepe. Het boek is ontzettend vlot en leest als een trein. Het is ook een kort verhaal, wat maakt dat je dit boek in een dag uit hebt. Ik vind de schrijfstijl van Manon Borgen erg fijn. Ze schrijft gedetailleerd over de plekken waar de cruise aanmeert, wat ik een leuk extra element vind aan dit verhaal. Het boek eindigt met een flinke cliffhanger, dus ik ga direct door met deel twee. ik ben erg benieuwd hoe het verder gaat tussen Lillian en Oliver.

Pluspunten: 
+ Leest als een trein
+ Gedetailleerde beschrijving van Europese plekken
+ Perfecte feel good

Minpunten: 
– geen

Ben je benieuwd geworden naar Reis naar Rouen? Bestel hem hier op Bol.com! 

Reis naar Rouen

Titel: Reis naar Rouen (In het diepe #1)
Auteur: Manon Borgen
Verschenen: juni 2022
Pagina’s: 64
Uitgeverij: Zomer & Keuning

bol-button

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.