Algemeen

Reading challenge 2014 final update

 photo 62d8fc7e-6f8b-4183-b08e-b9b50eea272f.jpg

Happy new year!! Een nieuw jaar en dat houdt ook in dat de reading challenge van dit jaar afgelopen is. 2014 was voor ons allemaal een druk jaar en we hebben opgeteld een hoop boeken gelezen. Vandaag geven we onze final update: hoeveel boeken hebben wij gelezen? Benieuwd naar de antwoorden op deze vraag? Lees dan zeker verder!

Yara
Target: 30
Behaald: 31

2014 was voor mij het jaar waarin ik mijn hernia kreeg, waarin ik mijn P haalde en waarin ik heel veel stressvolle periodes op school had. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel boeken zou lezen, vooral niet als ik terug kijk naar alles wat er gebeurde, maar door een aantal boeken ben ik weer volop aan het lezen geslagen. Denk hierbij aan de selectie trilogie van Kiera Cass, en Water & Vuur van Victoria Scott. 2015 is voor mij het jaar waarin ik meer boeken wil lezen. Of dit gaat lukken, durf ik niet te zeggen. In 2015 ga ik stage lopen, hopelijk bij een uitgeverij, en hopelijk heb ik dan nog genoeg tijd om te lezen.

Doel voor 2015: 40

Danique V.
Target: 70
Behaald: 46

Oeps, ja dit was duidelijk niet mijn jaar. Ik heb het ontzettend druk gehad met werk, ik heb eigenlijk veel te veel gewerkt. Ook was het erg druk met school en vooral met tentamens. Daarnaast ben ik dit schooljaar begonnen met een minor die mentaal erg zwaar valt en waardoor ik vaak geen rust wilde (en lezen valt bij mij onder rust). Ik dacht dat ik 70 wel kon hebben aangezien ik in 2013 rustig aan had gedaan en dik 50 boeken had gelezen.
Toch was dit jaar weer geweldig. Ik heb prachtige boeken gelezen en overigens ook geweldige bloggers ontmoet. Ook heb ik al weer een stapel klaarliggen. Vooral boeken die mensen mij aanraadden afgelopen tijd. Ik ben benieuwd of het dit jaar wel gaat lukken, ik heb er in ieder geval zin in!

Doel voor 2015: 60

Tedje
Target: 35
Behaald: 35

2014 was voor mij het jaar dat ik op kamers ging wonen in Utrecht, 4 maanden fulltime stage liep in Hilversum en dat ik voor het eerst meedeed aan de Reading Challenge. Ik stelde een doel van 35 boeken voor mezelf. Heel grappig, want ik heb er ook precies 35 gelezen! Alsof het meant to be was. Voor 2015 stel ik weer hetzelfde doel: 35 boeken. Stiekem hoop ik dat ik er overheen ga, want ik had wel meer kunnen lezen afgelopen jaar.

Doel voor 2015: 35

Danique E.
Target: 35
Behaald: 17
Doel voor 2015: 30

Dit jaar heb ik duidelijk minder gelezen dan afgelopen jaren. Super jammer, maar ik heb nogal een druk en hectisch jaar achter de rug met af en toe een leesdipje. Ik baal daar heel erg van, maar soms is het nou eenmaal niet anders. Komend jaar wordt ook erg druk, omdat ik dan ga afstuderen, maar ik verwacht dat ik daarna veel kan gaan lezen. Daarom stel ik een doel van 30 boeken in, deze grens had ik namelijk twee jaar geleden wel behaald. Ik weet zeker dat ik volgend jaar meer boeken lees, ik ga ervoor!

Heb jij jouw reading challenge gehaald in 2014? Wat was jouw target? En hoeveel boeken wil je gaan lezen in 2015?

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.