Boekenkast,  DIY

Project boekenkast #3 – Het resultaat


Yes! Eindelijk is het zover. Project boekenkast is behaald, want ik heb eindelijk een boekenkast in mijn nieuwe woning. De afgelopen weken nam ik jullie al mee in dit proces en nu hangen de planken dus. Vandaag laat ik jullie het eindresultaat zien (en een sneak peek in mijn boekenkast!).

Mijn vader en ik hebben vorige week de planken opgehangen. Op zich was dit zo gebeurd. Het belangrijkste en moeilijkste deel van dit project was de rails recht ophangen. Ze moeten ook precies gelijk hangen, anders zie je dat wanneer je de plankendragers gaat ophangen.


Nadat de rails in de muur geboord waren, hebben we de plankendragers erin geklikt en konden we heel makkelijk de planken erop leggen. Het paste precies en ik vind het eindresultaat geweldig. Mijn boeken pasten er op zes na allemaal op. Wat dus stiekem wel betekent dat er ergens in huis nog een boekenkast moet komen 😉


Hoe ik het heb ingedeeld? Op de onderste drie planken zie je vooral Young Adult boeken en daarboven romans, chicklits en een aantal jeugdboeken. Ik ga het vast nog wel een keer anders indelen, maar voor nu vind ik dit prima.

 Ik vind de ruimte nu zoveel huiselijker geworden! Boeken geven echt veel sfeer in huis en ik ben ook blij dat ze gewoon in de woonkamer te zien zijn.

Wat vind jij van de boekenkast die ik heb gemaakt?

Danique (29) is content producer bij een gebiedsontwikkelaar en is dol op goede boeken. Daarnaast houdt ze van lekker eten (sushi!) en is ze gek op reizen.

18 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.