Project boekenkast #1 - Inspiratie - Adorable Books
Boekenkast, DIY

Project boekenkast #1 – Inspiratie


Zoals jullie wellicht wel hebben gelezen in de diary’s, ben ik ongeveer een maand geleden verhuisd naar een appartement samen met mijn vriend. En het leuke aan verhuizen is dat je je boekenkast opnieuw kan inrichten. Of ja, bij mij betekent dat dat ik eerst een boekenkast moet gaan maken. Want dat wordt dus een klein projectje!


Nu is het zo dat wij in het huis een open haard schouw hebben zitten, dicht gemetseld weliswaar, maar dat zorgt ervoor dat we dus een stuk muur hebben dat naar voren komt. Nu had ik het briljante idee om tussen die schouw en de muur planken te maken, en zo een open boekenkast te creëren. Niet alleen origineel, ook nog veel ruimte en geen lompe boekenkast!

Mij leek het leuk om jullie mee te nemen in dit proces, beginnende bij inspiratie opdoen voor deze kast. Daarom speurde ik instagram af, met soortgelijke ideeën. Kijken jullie mee?

Wat vinden jullie van mijn idee? Volgende keer laat ik jullie zien hoe we de kast gaan maken en welke materialen we gebruiken!

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Kim van den Boogaart januari 24, 2017 at 08:32

  Wat een leuk idee! Zelf wil ik op deze manier een grote boekenkast op de zolder. Mooie houten planken tussen de schoorsteen en het dak. Ben benieuwd hoe je het gaat maken.

 • Reply chantal januari 24, 2017 at 10:06

  Ik vind zo’n boekenkast echt geweldig! Ik heb nu geen geld en ruimte, maar later….

 • Reply Story addict januari 25, 2017 at 20:48

  Leuk! Ik vind zo’n kast of wand met een trapje erbij ook altijd erg mooi. Uiteraard volg ik ook graag de volgende stappen 😉

 • Reply Jessica januari 25, 2017 at 21:56

  Wat een leuk idee Danique! 🙂

 • Reply Esther februari 4, 2017 at 18:11

  Wat een super tof idee! 😀

 • Leave a Reply