Pretty Little Liars is back - Adorable Books

Pretty Little Liars is back

147723-pretty-little-liars-pretty-little-liars

We hebben vanaf half maart moeten wachten, maar vanavond is het dan toch eindelijk zover: een nieuwe aflevering van Pretty Little Liars, een van mijn favoriete series. 

De season finale in maart was zo ontzettend spannend, dus ik kan niet wachten om de eerste aflevering van seizoen 4 te gaan kijken. Hij wordt vanavond uitgezonden in Amerika. Dat betekent dat ik hem morgen (woensdag) kan kijken hier in Nederland.

Vorige week dinsdag werd er een samenvatting uitgezonden van de afgelopen drie seizoenen: ‘A Liar’s Guide to Rosewood’. Een perfecte voorbereider op de nieuwe aflevering. Mijn geheugen werd weer even opgefrist! Ik zal niet teveel verklappen over de serie, want dat is niet leuk als je hem nog niet hebt gezien.

Waar gaat de serie eigenlijk over? 

Deze serie gaat over vijf vriendinnen: Spencer, Hanna, Aria, Emily en Allison. Op een dag is Allison vermist en niemand weet waar ze is. Een jaar later hebben de overige vier vriendinnen geen contact meer met elkaar, totdat ze allemaal berichtjes krijgen van ene ‘A’. Deze serie gaat verder dan mooie meiden, goede kleding en prachtige make-up. Deze serie is spannend en soms zelfs een beetje scary. Benieuwd geworden naar PLL? Klik hier voor de trailer van seizoen 1.

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply tamara juni 11, 2013 at 06:55

  blij dat seizoen 4 gaat beginnen. ben dol op deze serie

 • Reply Inge juni 11, 2013 at 07:25

  Ik ontdekte de serie pas laat, lees 2 maanden geleden, en heb alles bijna in 1 keer achter mekaar gekeken. Wat een heerlijke serie is dit zeg!!!

 • Reply Louise juni 11, 2013 at 10:36

  Hi,
  Waar kijken jullie de serie? Ik heb de eerste 2 seizoenen via een site gekeken maar die doet het nu niet meer 🙁
  Xx louise

 • Reply Daniëlle juni 11, 2013 at 14:54

  Leuk zeg! Ik loop een aantal afleveringen achter, maar de serie is echt zo ontzettend leuk 🙂

 • Leave a Reply