Pretty Little Liars is back - Adorable Books
TV-series

Pretty Little Liars is back

 photo Schermafbeelding2014-06-11om200517.png

In Amerika is eergisteren de eerste aflevering van het vijfde seizoen uitgezonden. De season finale van seizoen 4 was ontzettend spannend, dus wij van Adorable Books konden niet wachten om de S05E01 te kijken.

De eerste reactie in onze Adorable Books whatsapp was van Yara. Zij was op woensdag al vroeg opgestaan om de eerste aflevering te bekijken. “Hij was goed!!” Zei ze in de app. Een uurtje later volgde Danique V. Met: “OMG PLL!!!” Inmiddels heb ik (Tedje) de nieuwste aflevering genaamd EscApe from New York ook gezien. Het enige dat ik kon zeggen na de aflevering was inderdaad: OMG! Het was weer ontzettend spannend en een geweldig begin van seizoen 5.

Dat belooft veel goeds voor de rest van het seizoen. Gisteren las ik dat we nog lang niet van PLL af zijn, want er komen nog twee seizoenen na seizoen 5! Midden 2015 zal seizoen 6 uitkomen en een jaar later (midden 2016) komt seizoen 7.

Pretty Little Liars has taken its place in the zeitgeist and reigns supreme in pop culture. I am glad to bring another two seasons to our audience because ‘A’ has a lot in store for our Liars.” Aldus ABC Familie directeur Tom Ascheim. 

Benieuwd naar de promo van seizoen 5? Bekijk hem dan hieronder.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Justine juni 12, 2014 at 11:45

  Ik heb ‘m ook al gezien. Ik vond ‘m leuk hoewel ik de scene in de speeltuin een beetje weird vond. Can’t wait till next week!

 • Reply Daphne juni 12, 2014 at 18:10

  OMG ik wil deze zo graag zien maar ik heb geen idee hoe ik hem kan bekijken! ABC Family hebben wij niet op de tv en op Netflix staat ie ook nog niet. Hoe hebben jullie gekeken?
  Liefs, Daphne

  • Reply Tedje juni 12, 2014 at 23:51

   Ik heb de aflevering gedownload!

 • Reply diana juni 12, 2014 at 23:05

  Omg wat was het spannend!! En wat ben ik blij dat we gewoon nog twee seizoenen kunnen genieten van deze heerlijke tv serie!!!

 • Leave a Reply