Personal

Persoonlijk: The Lucky List – Tedje

Laatst zagen wij bij Dagmar een leuk artikel: The Lucky List. Oftewel, de momenten waar je gelukkig van wordt. Omdat wij dit zo’n leuk idee vonden, hebben wij besloten dat wij alle vier “The lucky list” gaan invullen. Eerder konden jullie de lijstjes van Yara en Danique E. al zien. Vandaag beschrijft Tedje waar zij blij van wordt. Kijk je mee? 

1. Een beetje cliché om hem op nummer 1 te zetten, maar dat is Adorable Books. Ik word zo blij van onze blog, van mijn lieve collega’s Danique V & E en Yara. We spreken elkaar iedere dag en we kunnen alles aan elkaar vertellen. Ook word ik blij van alles wat er bij Adorable Books komt kijken: lezen (duhh!) en alle leuke boekpresentaties.

2. Ik word ook blij van al mijn andere lieve vrienden en vriendinnen. Wat zou ik toch zonder ze moeten?

3. Jippie ik heb vakantie! Ik ga een week met mijn ouders naar Frankrijk, vervolgens een week naar Zeeland met mijn vriend en de week daarop doen we nog een lekker weekendje Den Haag. Zin in!

4. Ik word ook blij van hardlopen. Ik had je vorig jaar vierkant uitgelachen als je me had verteld dat ik dat ooit leuk zou gaan vinden. Ik heb inmiddels het Start to Run programma met Evy afgerond. Ik heb me ook ingeschreven voor de Singelloop in Breda.

5. Series en films kijken. I love it. Alhoewel ik wel een beetje moet huilen over het feit dat ik en mijn vriend al bijna door seizoen 2 van Orange is the new black zijn…

6. Tsja, dit kan natuurlijk ook niet ontbreken in mijn Lucky List: sushi! Morgen gaan we zelf sushi maken met de Adorable Books ladies en ik heb er zin in!!

7. Mijn nieuwe maxirok! Ik vind de trend echt heel erg leuk, vooral in combinatie met All Stars of juist met schattige slippertjes.

8. Het feit dat ik mijn derde jaar van journalistiek weer goed heb afgerond! Ik moet nog wat resultaten terugkrijgen, maar ik mag sowieso door naar het vierde jaar. We hebben een 8 voor ons laatste project gekregen, waar ik superblij mee ben!

9. Ik word heeeel blij van deze heerlijke snack: nacho’s uit de oven met een sausje van roomkaas en salsasaus. Heerlijk!

10. En last but not least: ik ga vanaf augustus op kamers in Utrecht! Super spannend, maar ik heb er wel heel veel zin in.

 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.