Boekrecensies,  Roman

Mark Rutte is lesbisch – Raoul Heertje

Mark Rutte is lesbischTitel: Mark Rutte is lesbisch
Auteur: Raoul Heertje
Verschenen: September 2011
Pagina’s: 198
Uitgever: Contact

Alles wat je zegt of doet heeft een bedoeling. Dat geldt voor politici, voor bn-ers, maar ook voor jou en mij. Nu probeer ik je bijvoorbeeld te verleiden mijn boek te kopen. De uitreiking was heel bijzonder. Is dat echt Johan Cruijff? Ik beloofde op alles ja te zeggen. Ook Koffietijd! Clarence Seedorf gaf me trouwens al eens mediatraining.
De pers was heel enthousiast, maar was niet de enige. Echt niet, nee, echt, echt niet.
Volgens mijn reclamebureau moet ik schrijven: ‘Raoul vertelt aan de hand van een reeks opmerkelijke onthullingen en hilarische gebeurtenissen het echte verhaal. Het verhaal dat eigenlijk achter de schermen had moeten blijven.’ Volgens mij is het gewoon een bikkelleuk boek dat ook nog ergens over gaat. Dat vindt mijn moeder trouwens ook.

Mening over Mark Rutte is lesbisch

Ik ken Raoul Heertje van het programma “dit was het nieuws” waar ik hem altijd ontzettend grappig vind. Toen ik hoorde dat hij een boek uit ging geven was ik al erg benieuwd. Ik had vrijwel geen verwachtingen bij dit boek, ik wist totaal niet wat ik kon verwachten.

Raoul Heertje brengt alles ontzettend grappig. Ik heb vaak zitten lachen op de manier hoe hij dingen opschrijft. Ook confronteert hij je met best veel dingen. Je gaat nadenken over dingen die hij zegt, en je komt erachter dat hij vaak gelijk heeft. Het gaat voornamelijk over de media. Over interviews en hoe tv-programma’s werken. Ik vind dit onderwerp ook erg interessant, maar de manier hoe hij het schrijft maakt het vooral leuk.

Het is een boek dat je lekker erbij pakt na een drukke dag werken, even verstand op 0. Je zult zijn humor wel moeten kunnen waarderen als je dit boek gaat lezen.

Rating: 3.5/5

bol-button

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *