TV-series

Oude TV series die nog steeds leuk zijn om te kijken

Sabrina the Teenage Witch
Niet alleen nieuwe TV-series vinden wij leuk om te kijken. Ook oude TV-series blijven een regelrechte hit. Sommige series kunnen we opnieuw en opnieuw kijken zonder dat de serie gaat vervelen. We hebben 9 oude TV-series op een rijtje gezet die inmiddels gestopt zijn, die wij nog steeds leuk vinden om te kijken.

1. That 70s show is inmiddels te bekijken via Netflix, super fijn! Ik heb de serie niet heel nauw gevolgd maar nu hij op Netflix staat ben ik begonnen en ik moet zeggen: I like it a lot. De humor is echt hilarisch.

2. The Fresh Prince of Bel Air is echt zo’n oude serie, hij dateert uit 1990! In deze serie volg je Will Smith die in een achterbuurt woont van Philadelphia. Hij wordt naar zijn oom & tante gestuurd in de chique buurt ‘Bel Air’ (In Los Angeles), waarbij duidelijk wordt wat voor groot verschil het is. Een hele leuke serie om te volgen, zeker omdat Will Smith hier nog heel jong was.

3. Friends blijft toch wel mijn favoriete serie om te kijken. Als het op TV is kijk ik altijd even. Ik heb volgens mij nog nóóit een heel seizoen achter elkaar gekeken, altijd losse afleveringen. Gelukkig maakt dat niet uit, want er zit niet perse een verhaal in. Atijd een serie die leuk blijft om te kijken.

4. Saved by the Bell, ken je het nog? Als kind keek ik altijd naar Nickelodeon, en hier werd dit uitgezonden. Zo’n leuke en vooral oldskool serie met de grote TV’s en knallers van telefoons. Ook hier maakte het niet uit of je een losse aflevering bekeek of niet, de serie bleef leuk.

5. Buffy the Vampire Slayer was zo immens populair dat er zelfs een boekenreeks verscheen. Stripboeken, TV-serie, boekenreeks. De populariteit was unaniem. Ik heb de serie niet fanatiek gevolgd, maar het blijft toch leuk om te kijken. Vooral omdat het allemaal zo oldskool is en je ziet dat de techniek niet geweldig was destijds.

6. Beverly Hills, 90210 was een serie die in de jaren ’90 zo populair. Toen de serie in 2000 stopte was dit voor veel fans heel jammer, gelukkig kwam er later nog een spin off: 90210. Ook bij deze serie blijft het leuk om te zien hoe het er aan toe ging vroeger. Het is nog helemaal niet zo lang terug in de tijd, maar het is toch allemaal anders. De kleding, haarstijl, de gigantische telefoon (net zoals bij Save by the Bell).

7. Sabrina the Teenage Witch was zo’n leuke serie! Ik was een fanatieke kijker en op den duur herkende ik iedere aflevering. Heel soms kijk ik een aflevering en dan moet ik heel hard lachen om de kwaliteit van de serie en vooral de kwaliteit van het acteren, maar ik kan me nog heel goed herinneren hoe blij ik als kind van deze serie werd.

8. Sex and the City is een serie die nog steeds voor veel vrouwen geldt als lievelingsserie. Zo ook voor mij, het is en blijft één van mijn favoriete series die ik al veel te vaak van begin tot het einde heb bekeken. De films kan ik meepraten en ik wil eigenlijk nog een derde film. Het blijft leuk en vooral héél herkenbaar.

9. Married… with Children, ken je hem nog? Al Bundy met zijn gezin, en alle hilarische en aparte taferelen. Een sitcom die je zo vaak kunt kijken als je wilt, want het blijft grappig. En vooral heel leuk om weer terug te kijken als je de serie hebt gevolgd.

3 Comments

  • Romy

    Wat een leuk artikel! Vooral Sabrina The Teenage Witch en Saved by the Bell kan ik me nog goed herinneren. Volgens mij keek ik daarvan zelfs de nagesynchroniseerde versie, omdat ik toen nog te jong was om de ondertiteling te kunnen volgen 😉 Haha, zo lang geleden is dat dus al. Die series zou ik graag nog eens (maar dan niet nagesynchroniseerd) terugkijken.

  • Nicole

    Oh ja! Als ze Saved by the Bell, The Fresh Prince en Sabrina toch eens opnieuw zouden uitzenden! Dan zou ik zo’n blij mens worden! Overigens een andere serie die leuk is voor dit rijtje: The Nanny (ook een van mijn all time favourites!)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.