Stationery

De organizing agenda 2018 – Zamarra Kok

Plannen, organizen, hoe je het ook wilt noemen, ik ben fan! Voor zolang ik me kan herinneren maak ik altijd lijstjes, schrijf ik dingen op in een agenda en houd ik van alles bij. Gewoon, omdat het handig is én leuk is om later terug te kijken. Toen ik de praktische alles-in-één agenda zag: De Organizing Agenda 2018 van Zamarra Kok, wist ik dat ik deze moest hebben.


Deze agenda is super handig wanneer je alles wilt bundelen. Je werk, je privéleven en andere zaken. Naast dat het een gewone agenda is, met een handige horizontale weekindeling, is het zoveel meer. De Organizing Agenda is opgesteld door Zamarra Kok, Nederlands bekendste organizer.


Zo vindt je in de agenda allerlei andere pagina’s die jou ook helpen bij het organiseren van je leven. Zo bevat de Organizing Agenda bijvoorbeeld een cadeauplanner, waarin je alle ideeën voor cadeaus kunt noteren en een vakantieplanner met handige checklist.

Maar er is ook een handige pagina aanwezig waar je al je wachtwoorden kan opschrijven (let op dat je deze agenda nooit ergens laat slingeren!). Ik vind dit super handig, want dan heb ik alles bij de hand en kan ik nooit meer een wachtwoord vergeten.

Ook kun je een bucketlist bijhouden in deze agenda. Super leuk!

Bij iedere maand vind je een handige budgetplanner. Hierin kun je noteren hoeveel je wilt uitgeven en wat je ook daadwerkelijk hebt uitgegeven. Houdt je denk ik heel goed aan je doel!

Handige weekindeling

Naast alle leuke extra’s bevat de agenda natuurlijk ook alle dagen van het jaar. Wanneer je de pagina’s openslaat, zie je dat het per week is ingedeeld. Naast je standaardafspraken kun je hier ook uren, onkosten en kilometers noteren. Heel handig wanneer je dit moet bijhouden voor je werk. Ik vind de ruimte onder de pagina’s heel erg handig, want hier kun je ook nog boodschappen, maaltijden en notities kwijt.

Naast pagina’s die je zelf kunt invullen, vind je ook tips in de agenda. Een groot pluspunt!

En ook profiteren mensen die deze agenda hebben aangeschaft van leuke aanbiedingen.

Wat ik tot slot super handig én gezellig vind, is dat er achterin nog een aantal stickervellen zitten met markeringen. Als je dus bijvoorbeeld naar de tandarts moet, kun je dit handig in één oogopslag zien. In de agenda zitten trouwens ook nog twee doorzichtige insteekhoezen, waar je zelf nog papiertjes kan bewaren.

Zoals je misschien wel kan lezen, ben ik enorm enthousiast. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten tot het januari is, zodat ik deze agenda in gebruik kan nemen. Ik vind de Organizing Agenda 2018 overzichtelijk, leuk en nuttig. En de prijs is daarnaast ook leuk, namelijk maar €14,99!

Doe jij ook aan organizen?

Danique (29) is content producer bij een gebiedsontwikkelaar en is dol op goede boeken. Daarnaast houdt ze van lekker eten (sushi!) en is ze gek op reizen.

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.