Boekrecensies,  Young adult

Opgesloten (The Lone City #1.5) – Amy Ewing

opgesloten

Onlangs las ik het boek The Jewel van Amy Ewing. Eindelijk werd dit deel vertaald! Ik was razend enthousiast, zoals je misschien wel in mijn recensie hebt kunnen lezen. Onlangs verscheen er een tussendeel. Deel 1.5. Dit boek draait om een personage uit The Jewel. In deze recensie lees je wat ik er van vind!

Ik ben geen nummer. Ik ben Raven.
Raven wordt tijdens de veilig verkocht aan de gravin van de Steen.
Ze voelt meteen aan dat deze dame niet deugt.
Met gruwelijke experimenten probeert de gravin Ravens wil te breken.
Kan Raven dit overleven?

The Jewel heeft veel indruk op me gemaakt. Het was een heerlijk boek dat ik in een mum van tijd uit las en het verhaal vond ik meer dan bizar. Ik had me destijds niet zo heel erg verdiept in de serie, dus toen we een persbericht ontvingen dat Opgesloten (deel 1,5) werd uitgegeven stond ik echt te springen.

In The Jewel leer je Raven kennen. Niet heel uitgebreid, het verhaal draait immers niet om haar. Zij is de vriendin van Violet en zo nu en dan lees je over haar leven. Eerlijk is eerlijk: dit zorgt ervoor dat je je wel af gaat vragen wat haar verhaal is. Wat haar achtergrond is, maar ook hoe haar toekomst er uit ziet. In Opgesloten lees je meer over haar verhaal. Je leest hoe haar verhaal bij The Jewel begint en wat er de laatste periode met haar gebeurde. Ik heb me dan ook zeker met het boek vermaakt, juist omdat ik zo’n fan van de serie ben.

“Opgesloten is echt een heerlijk boek voor tussendoor en het voedt ook je verslaving!”

Opgesloten is een heel dun boekje. Allereerst vind ik het omslag zo ontzettend mooi, dat vind ik van alle boeken van The Jewel. Ze hebben er een feestje van gemaakt. Je bent ook aardig snel door Opgesloten heen! Oorspronkelijk telt het boek 128 pagina’s, maar het boek is opgevuld met lege bladzijdes waardoor je echt niet zoveel bladzijdes leest. Desondanks is Opgesloten een heerlijk boek voor tussendoor. Even je verslaving voor de serie voeden! Ik kan ook niet wachten tot deel 2 in de boekhandels ligt.

Opgesloten (The Lone City #1.5)

Titel: Opgesloten (The Lone City #1.5)
Auteur: Amy Ewing
Verschenen: maart 2017
Pagina’s: 128
Uitgever: Young & Awesome

bol-button

Rating: 4/5

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *