Op zoek naar geluk
Boekrecensies,  Chicklit

Op zoek naar geluk (Op zoek naar de ware #3) – Jennifer Probst

Heb je ook wel eens zo’n serie gelezen, waarvan elk boek eigenlijk op elkaar lijkt, maar je toch elk deel in een grote zucht uitleest? Op zoek naar geluk is een boek uit zo’n serie.

Waar gaat Op zoek naar geluk over?

Genevieve MacKenzie heeft haar leven volledig onder controle. Ze heeft alles wat haar hart begeert, staat op het punt om te trouwen met een charmante arts en is zelf een talentvolle ­chirurg. Maar op haar trouwdag vlucht ze tot haar eigen verrassing weg door het raam van de kerk… waar haar beste vriend haar letterlijk opvangt.Als Wolfe zijn beste vriendin op haar trouwdag opvangt na een sprong uit het kerkraam, stelt hij geen vragen. Hij maakt dat ze daar samen wegkomen, vastbesloten om op haar te passen en later de waarheid achter haar wanhoopsdaad te achterhalen. Maar als zijn eigen gevoelens meer dan platonisch blijken te zijn, beseft hij dat hij de vriendschap op het spel moet zetten om zijn eigen hart en de vrouw van wie hij houdt te beschermen. Kan de vriendschap tussen Wolfe en Genevieve veranderen in iets diepers, of is het al te laat voor ware liefde?

Op zoek naar geluk is het derde deel in de Op zoek naar de ware serie van Jennifer Probst. Deze serie kan eventueel door elkaar heen worden gelezen, maar stiekem is het veel leuker als je alle boeken op volgorde gaat lezen. In elk deel komt er een andere hoofdpersoon naar voren die je eerder voorbij hebt zien komen in een ander boek. Zelfs de eerste serie, getrouwd met een miljonair, kan je het beste nog eerst lezen. Deze serie sluit nauw aan op de eerste serie. Veel leuker om boek na boek alle personages te leren kennen! Maar apart lezen is dus ook mogelijk!
In dit deel leer je Genevieve kennen. Ze heeft een arts als vriend en staat op het punt om te gaan trouwen. Op het laatste moment besluit ze er vandoor te gaan, het voelt niet goed en ze vlucht van haar eigen trouwerij weg. Samen met haar beste vriend Wolfe besluit ze een tijdje weg te gaan, even weg van al het gedoe om haar heen.

Op zoek naar geluk leest ontzettend snel weg’

Op zoek naar geluk is echt weer een geweldig deel in de serie. Net zoals alle boeken, leest ook dit deel ontzettend heerlijk door. Even niet nadenken en genieten van de twee hoofdpersonen. Afwisselend lees je de gedachtes van Genevieve en Wolfe. Eigenlijk weet je hierdoor al wat er gaat gebeuren en al snel weet je zelf ook wat het einde gaat zijn van dit boek. Toch maakt dat op de een of andere manier bij deze boeken echt helemaal niet uit. Het zijn geen boeken die je leest omdat je graag een spannend of origineel verhaal wil lezen. Nee, dit zijn boeken die je leest omdat ze zo ontzettend snel weglezen en je heerlijk kan genieten van de drama en sexy scenes.
Als jij fan bent van romantische boeken, boeken die compleet over de liefde gaan en waar zeker wel een tikkeltje (niet extreem veel, gewoon af en toe) sexy in voor komt? Dan is deze serie en dit boek zeker weten iets voor jou!

Klik hier voor alle recensies van de boeken van Jennifer Probst.

Op zoek naar gelukTitel: Op zoek naar geluk
Auteur: Jennifer Probst
Verschenen: april 2015
Pagina’s: 448
Uitgever: Boekerij

bol-button

Rating: 3.8/5

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.