Op zoek naar altijd
Boekrecensies,  Chicklit

Op zoek naar altijd (op zoek naar de ware #4) – Jennifer Probst

Jennifer Probst weet niet van ophouden! Op zoek naar altijd is deel vier al weer in de serie Op zoek naar de ware. Benieuwd of haar verhalen nog steeds leuk zijn om te lezen? Klik dan snel verder.

Waar gaat Op zoek naar altijd over?

Arilyn Meadows is een expert in het helpen ontstressen van anderen, maar zelf kan ze amper stoppen met rennen. Naast haar baan als coach voor singles op zoek naar een serieuze relatie is ze ook nog yogalerares, vrijwilliger in een dierenasiel, therapeut en mantelzorger voor haar geliefde opa. Geen tijd dus om de ware te vinden – maar sinds ze haar yogavriend in een zeer compromitterende positie aantrof met een dame, houdt ze haar hart sowieso liever gesloten.
Dus als politieagent Stone Petty, het toonbeeld van mannelijkheid en machogedrag, bij haar aanklopt voor verplichte lessen in koel blijven als zijn baan te spannend wordt, zweert Arilyn dat ze zijn verleidelijke blikken en sexy grijns zal negeren. Maar wat ze ook probeert, de stomende aantrekkingskracht tussen hen valt gewoon niet te ontkennen, en voor ze het weet wordt ze meegesleurd in een achtbaan van gevoelens die ze nooit eerder heeft gekend.

Op zoek naar altijd is voor mijn gevoel een stuk dikker dan de andere boeken die ik gelezen heb in de serie. Dat was ook wel nodig, Arilyn heeft zeker veel uitleg nodig en ik was ook razend benieuwd naar haar. Vanaf het moment dat zij in beeld kwam was ik al benieuwd hoe zij haar grote liefde zou gaan vinden. Wat dat betreft heeft zij een leuk opstapje met haar verhaal. De politieagent Stone heeft ze namelijk al eerder ontmoet én uitgescholden in het vorige deel. Een hilarische manier om elkaar te ontmoeten. Omdat agent Stone later een woedebeheersingscursus moet doen, die Arilyn geeft, komen ze elkaar toch weer tegen. De rest is geschiedenis met een hoop obstakels zullen we maar zeggen.
Deze serie is een soort romantische komedie, je weet dat het altijd goed afloopt en toch ga je hem lezen. Het verhaal hóe het goed afloopt wil je namelijk graag weten. Je wil weten in welke bochten zij zich moeten wringen. Hoe vaak het fout gaat voordat ze echt bij elkaar komen en hoe de vonken er vanaf zullen gaan springen. Dat is waar je naar zoekt bij deze serie. Geen origineel verhaal, hoewel de beroepen en verhoudingen vrij origineel zijn, maar een heerlijk romantisch liefdesverhaal waar je van gaat houden.

‘Jennifer Probst schrijft heerlijk sexy in Op zoek naar altijd!’

Op zoek naar altijd lees je vrij snel door, net zoals alle andere delen. Toch was dit deel wel het minst favoriete deel van mij. Misschien omdat ik er meer van had verwacht? Ik kon mij in de andere delen vrij goed identificeren met Arilyn en misschien dat ik daardoor meer verwachtingen had. Het is zeker geen slecht verhaal, ik heb alsnog enorm genoten. Maar na zo veel delen gaan je verwachtingen toch een stuk hoger liggen. De schrijfstijl van Jennifer Probst maakt echter alles weer goed. Ze schrijft zo heerlijk, zo makkelijk en lekker sexy. Het boek is eventueel apart te lezen van de rest van de serie, maar als een serie is gewoonweg veel leuker. Om het nóg leuker te maken, zou je ook eerst de andere serie van Jennifer moeten lezen: Getrouwd met een miljonair. Je zal zien dat werkelijk alle personages uiteindelijk terug komen. Een heerlijk boek voor tussendoor en geweldig voor de chicklit lezers!

Klik hier voor alle recensies van de boeken van Jennifer Probst.

Op zoek naar altijd

Titel: Op zoek naar altijd
Auteur: Jennifer Probst
Verschenen: 15 februari 2016
Pagina’s: 448
Uitgever: Boekerij
Oorspronkelijke titel: Searching for Always

bol-button

Rating: 3,5/5

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *