Onze nieuwe recensente Tedje + Meeting - Adorable Books
Overig

Onze nieuwe recensente Tedje + Meeting

Hoi allemaal!
Vandaag hebben we leuk nieuws voor jullie. Het team van Adorablebooks wordt vanaf vandaag versterkt door Tedje! Willen jullie meer weten over haar en over de gezellige meeting die we gisteren hebben gehad? Klik dan gauw verder.

Tedje // Danique V. // Danique E.

Ik zal me even voorstellen. Ik ben dus Tedje, 18 jaar en ik woon in het altijd gezellige Brabant. Ik studeer journalistiek op de Fontys Hogeschool in Tilburg (net als Adorablebooker Danique E.). Jullie kennen mij wellicht van mijn eigen beautyblog Teddlicious.

Lezen doe ik ontzettend graag, al vanaf kinds af aan. Elke week ging ik naar de bieb om het maximale aantal boeken te lenen. Een week later had ik al die boeken uit en liep ik weer naar de bieb. Week in, week uit. Toen ik wat jonger was heb ik dus ongeveer alle boeken uit de bieb gelezen. Nu ga ik niet zo vaak meer naar de bieb, want ik heb mijn eigen bieb zo ongeveer thuis (nee dat is overdreven haha!). Ik lees heel graag chicklits, dus daarover kun je veel recensies van mij verwachten! Chicklits zijn gewoon zo ontspannend om te lezen, en daar draait het bij mij om. Ik lees voor de ontspanning. Als een schrijver niet vlot schrijft, haak ik heel vaak af. Daarom zijn chicklits voor mij een perfecte uitkomst.

Ik heb ontzettend veel zin om te beginnen bij Adorablebooks! Morgen kunnen jullie al de eerste recensie van mij verwachten!


Danique V. // Yara // Danique E.

We zijn natuurlijk super blij met de versterking van Tedje. We vonden het ook weleens tijd worden voor een meeting met z’n allen! Dus hebben we gister onze dag gespendeerd in Utrecht. Naast dat we natuurlijk enkele winkels bezocht hebben, hebben we heerlijk zitten brainstormen voor Adorablebooks met z’n allen! Er zullen binnenkort heel wat van deze nieuwe ideeën te zien zijn. Het was echt heel erg gezellig en we hebben lekker veel kunnen lachen. Hierbij nog wat foto’s genomen, zodat jullie ons wat beter kunnen leren kennen!


Yara // Danique E.


Tedje // Danique V.


Eh ja.. Danique & Danique dus.

Het was echt super leuk in Utrecht, dat gaan we zeker vaker doen! En binnenkort kun je dus veel nieuwe dingen verwachten op de site en natuurlijk artikels van Tedje! Houd de site in de gaten!

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply JoanyDV juli 6, 2012 at 08:02

  Ziet eruit alsof jullie een hartstikke gezellige dag hebben gehad. En leuk dat jullie team versterking heeft 🙂 Ik kijk uit naar je eerste recensie Tedje.

 • Reply Tedje juli 6, 2012 at 11:23

  Dankjewel Joany! Morgen komt mijn eerste recensie online, ik hoop dat je hem leuk vindt! Liefs van Tedje

 • Reply Lyanne juli 6, 2012 at 11:34

  Wat leuk dat jullie het zo gezellig hadden! De foto’s zijn super leuk! En ik ben heel benieuwd naar al jullie ideeën. Veel plezier Tedje!

 • Reply Yara juli 6, 2012 at 14:05

  Was echt super gezellig, welkom Tedje!!!

 • Reply Annelies juli 6, 2012 at 18:58

  Ziet er gezellig uit! Veel plezier met schrijven en lezen Tedje!

 • Reply Meisje zonder eetstoornis juli 8, 2012 at 20:54

  Leuk! Vooral die laatste foto haha.

 • Leave a Reply