Adorable Bookclub

Onze nieuwe Adorable Bookclub leden!

abc
Een tijd geleden waren wij op zoek naar nieuwe leden voor de Adorable Bookclub. Wij hebben een enorm leuk nieuw team kunnen samenstellen. Natuurlijk willen wij ook het team aan jou voorstellen. Dit zijn onze nieuwe Adorable Bookclub leden!

laura-janneke-denise
Laura: Ik ben Laura en ik ben 23 jaar. Ik ben in het dagelijks leven een basisschool juf. Ik lees veel in mijn vrije tijd overal waar ik maar kan lezen, vooral young adult en fantasy boeken zijn welkom in mijn kast. Ik ben een typische Netflix fan en kijk dan ook veel films en series. Ik knuffel graag met de hond, doe sportieve activiteiten of ga lekker dansen met vriendinnen.
Ik ben dan ook erg blij dat ik bij de AB-club zit!

Janneke: Mijn naam is Janneke en ik ben 31 jaar. Ik vind het enorm leuk dat ik bij de Adorable Bookclub zit! In het dagelijks leven werk ik in de Bibliotheek Zuid-Kennemerland als Mediacoach en informatiemedewerker. Elke dag met mijn neus in de boeken dus en ik geniet er met volle teugen van! In mijn vrije tijd lees ik veel, spreek ik met vriendinnen af of kijk ik ’s avonds samen met mijn vriend lekker een serie. Daarnaast ben ik ook echt een familiemens. Ik heb twee nichtjes waar ik stapelgek op ben en gelukkig zijn zij net zo gek op lezen als ik!

Denise: Ik ben Denise, ben 24 jaar en ik woon samen met mijn vriend en onze poes Lizzy in Culemborg. Ik ben pas afgestudeerd aan de master Vertalen en ben nu op zoek naar een baan in het boekenvak, het liefst als literair vertaler natuurlijk. Ondertussen werk ik bij Holland & Barrett, wat ik ook ontzettend leuk vind. Naast lezen houd ik van bakken, kleding maken, thee, chocolade, series kijken, wandelen, allerlei nerdy dingen zoals star wars en poķémon én ik spaar jurkjes (retro/vintage).

sophie-julia-femke
Sophie: Ik ben Sophie, 20 jaar en zit op dit moment in het laatste jaar van mijn studie Commerciële Economie. Naast mijn studie houd ik ook een persoonlijke blog bij. Ik ben een kletskous, schrijf graag, ga geen avontuur uit de weg, ben social media verslaafd en word gelukkig van een kop thee, eten en gezelligheid. Door al die uren achter de computer vind ik het heerlijk om een boek te lezen. Of het nou buiten in een stralend zonnetje is of binnen op de bank, ik verlies mezelf maar al te graag in een goed verhaal. Ik kan dan ook niet wachten om na mijn avontuur in IJsland weer aan de slag te gaan voor Adorable Books!

Julia: Hi allemaal! Ik ben Julia, 22 jaar en Masterstudent Human Resource Studies. Naast het lezen van boeken in de genres young adult, new adult, chicklit, roman en thrillers, vind ik het vooral ook erg leuk om te eten met vriendinnen (maar ook alleen of met iemand anders), series/films kijken, fotograferen, koken en te bakken! Om dat allemaal in balans te houden vind ik het leuk om te bootcampen, wandelen en om af en toe mijn hardloopschoenen aan te doen. Ik lees het liefst met een dekentje, warme kop thee, koffie, chocolademelk op de bank of in de trein en ik ben heel blij dat ik bij de Adorable Bookclub zit!

Femke: Ik ben Femke, ik ben 22 jaar en ik studeer film en literatuur wetenschappen aan de universiteit Leiden. Omdat ik later een eigen boekwinkel zou willen openen, werk ik één dag in de week in een boekwinkel en ik vind het geweldig! Het liefst lees ik de hele dag en maak ik foto’s die ik op mijn bookstagram account plaats. Ik vind het daarom ook super leuk dat ik nu recensies mag schrijven voor de adorable book club!

sanne-fleur-sharona
Sanne: Ik ben 25 jaar, ben bijna afgestudeerd voor Bedrijfskunde (MER) en Psychologie en woon op dit moment in Amsterdam. Maar ik woon ook wel eens in Frankrijk of in Indonesië of in andere landen waar ik dan weer besluit naartoe te gaan. Sinds ik een Kindle heb lees ik minstens honderd boeken per jaar, en het leek me een goed idee die hobby tot iets nuttigs te transformeren door recensies te gaan schrijven voor de Adorable Bookclub. De genres waar ik enthousiast van word zijn new adult, young adult, thrillers en romantic suspense. Af en toe kan ik genieten van een feelgood roman, maar niet als de hoofdpersonage dom te noemen is. Naast het vele lezen, besteed ik veel tijd aan het schrijven van mijn eigen new adult romans.

Fleur: Hoi! Mijn naam is Fleur, een 22-jarige dromer uit Eindhoven. Ik werk bij een bedrijf dat Augmented Reality concepten maakt (ja, zoiets als Pokémon Go dus!) en ben sinds kort in Eindhoven gaan wonen, waar ik graag opzoek ga naar leuke (boek)winkeltjes, kringloopwinkels en leuke lunchrooms. Ik ben gek op lezen (uiteraard ;-)), knutselen, dreamy films kijken en eropuit gaan met mijn vriend. Ik heb daarnaast ook mijn eigen online magazine, genaamd Holy Glitter Zine, waar ik al mijn knutsels en fantasieën in kwijt kan. Gelukkig heb ik een aantal leuke vriendinnen die deze leuke hobby met mij delen en graag poseren voor foto’s, knutselen voor het magazine of een stukje schrijven. Vroeger grapte ik met een vriendin “lezen is leven”, maar ik geloof dat dat bij de Adorable Bookclub wel degelijk de waarheid is. 🙂

Sharona: Ik ben Sharona, 24 jaar en studeer aan de master Human Resource Studies. Sinds jongs af aan ben ik al gek van boeken! Ik lees een grote variëteit aan genres, van young adults tot literaire romans, biografieën tot wetenschapsboeken. Lezen doe ik het liefst in bed met een kop thee, maar ook op vakantie. Tijdens het reizen zit er altijd een boek in mijn backpack, maar ook tijdens skivakantie wil ik mijn boek nog wel eens meenemen op de berg (boven op een berg een boek lezen in het zonnetje, beter wordt het leven toch niet?). Naast lezen ben ik ook gek op series en films kijken, leuke dingen doen met vrienden (wie niet?), reizen, mijn konijnen en wandelen, hardlopen en vooral skiën. Ik vind het echt top om bij de Bookclub te mogen horen! Hopelijk kan ik jullie helpen met mijn recensies, waardoor jullie de boeken kunnen kiezen die bij jullie passen.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Story addict december 4, 2016 at 19:10

    Wat een leuk, gevarieerd team 🙂 Hallo allemaal! 😀 Veel plezier met het lezen en schrijven voor AB, ik ben erg benieuwd naar al het moois dat jullie gaan brengen (en jullie wordt gebracht natuurlijk) 😀 En aan iedereen van Adorable Books: goed bezig! 🙂

  • Reply Esther december 8, 2016 at 15:50

    Welkom.

  • Leave a Reply